| EdyPn a întrebat:

Hai salut băieți. Am un BMW e90 2011 am tot pus testere pe el si nu ii dau de cap. Treaba sta in felul următor. Am uitat poziția pusă si m-am dus in casa. M-am întors la mașina după vreo 2 ore si când am pornit mașina mi-a apărut transmisie defecta si multe erori. Am pus testerul pe ea si mi-a apărut o grămada de erori. Erorile se șterg dar după 2km îmi reapărea. Am ajuns la concluzia ca bateria este de vina. Am scos bateria si m-am dus la un garaj mi-a spus testerul pe ea si mi-a spus ca e stricata. Astăzi am cumpărat una noua am pus-o pe mașina si când am pornit erorile nu mai erau dar după câteva secunde au început sa se aprindă pe rând. Întrebarea mea este ce se întâmpla cu mașina? Trebuie șterse iar erorile? Trebuie sa activez bateria? Nu știu ce sa fac ajutați-mă. Mecanicul este disponibil tocmai joi si eu am nevoie de mașina. Ce pot face? Cu mașina nu pot merge ca nu am direcție și îmi este frica sa nu se strice. Va Multumesc.

Răspuns Câştigător
| SmaraldAlbastru a răspuns:

Noul acumulator trebuie înregistrat în ISTA, iar pentru asta și nevoie de interfața diagnoză. Știu asta de la un coleg de serviciu. Lasă mecanicul. Găsește pe cineva cu tester și rezolvi problema repede.

| Simpatik a răspuns (pentru SmaraldAlbastru):

Pentru curiozitatea mea asta e specifica bateriilor AGM? sau e ceva ce se face la tipurile mai noi de bmw? am avut acum 13 ani bmw e46 si acum 14 bmw M3 benzina dar la niciunul nu am avut nevoie de vreo procedura cand am schimbat acumulatorul.

| SmaraldAlbastru a răspuns (pentru Simpatik):

Îți răspund în cel mai onest mod că habar nu am. De chestia asta cu ISTA știu de la un coleg care deține tot un E90 din 2011. Înclin să cred că este ceva tipic mașinilor mai pline de gadgeturi. Eu am un Grand Scenic 3, din 2010 și am schimbat bateria la reprezentanță, fiindcă trebuia să fac nu știu ce chestii prin computerul mașinii. Așa că mi-am băgat pixu' și am dus-o la mama ei. laughing

| Simpatik a răspuns (pentru SmaraldAlbastru):

Aha,ms de raspuns.

| EdyPn explică (pentru SmaraldAlbastru):

Salut. Am rezolvat problema. Am mers cu mașina vreo 2 km in drum spre garaj și se auzea un curent și am crezut ca este capota deschis m-am dat jos sa văd și când am pornit motorul a dispărut tot am continuat drumul la garaj și mi-am schimbat cauciucurile dacă am văzut ca a dispărut erorile am mers și in seara asta cu ia și nu mai mi-a apărut de loc. Îți Multumesc pentru comentariu te salut?

5 răspunsuri:
| profuofolain a răspuns:

Cumpara unul nou