| panteravalcea a întrebat:

In vara anului 2007 am adus o masina din Germani un golf 4 1.9 tdi taxa a fost in jur de 40 de milioane.Acum ceva timp am vazut la tv ca pot recupera banii am vorbit cu un avocat si mi-a spus ca da intr-adevar se pot recupera banii.Am depus la fisc o cerere precum ca vreaus a reprimesc banii nu a mers exact cum mi sa spus si am ajuns in instanta. ce ziceti o sa mi recuperez sigur? am auzit ca este doar o chestiune de timp asa e? si cam cat dureaza ...Prin decembrie am prima infatisare

8 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Daca ai un avocat bun o vei recupera 100%. De obicei se da castig de cauza. Eu am avut imatriculate aproximativ 103 masini la firma si am recuperat la 88 dintre ele taxa in timp, am pierdut decat 2 procese, dar am avut si un avocat de care am fost foarte multumit!

| panteravalcea explică (pentru FurtunaDiesel):

Am un avocat foarte bun.din spusele lui a mai castigat asemenea procese

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru panteravalcea):

Atunci mult succes!

| panteravalcea explică:

Am primit si eu citatia aia precum ca ar trebuie sa recuperez 45 de milioane nu 40 nu stiu de ce.din cate stiu banii se dau intr-o singura transa nu o parte acum si o parte nu stiu cand.cand se termina procesu banuiesc.ar fi rau daca ar dura 6-7 luni.

| gabriella85 a răspuns:

O sa i recuperezi

| evostyle7 a răspuns:

Pai nu ti-ai recuperat jumate` atunci cand o zis statu` ca da banii de inmatriculari inapoi?
Restul de jumatate se poate face cum spui tu, e un demers legal, am o cunostinta care si-a recuperat integral suma, numai ca a durat vreo 7-8 luni. Succes.

| raducmustiuc a răspuns:

Nu mai vezi niciun ban!