| bogdanivasciuc54 a întrebat:

La orele voastre de condus de la scoala de soferi, cum v-ati descurcat? Eu la penultima sedinta nu m-am descurcat la intersectiile mici.

Răspuns Câştigător
| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Încearcă să scapi de emoții. Probabil din cauza asta greșești. Și eu în ultimele ore de condus. Am făcut simulare de examen cu instructorul, la fiecare am făcut gafe. Ce-i drept am luat permisul din a doua. De ce? Fiindcă am picat cu un polițist extrem de frustrat prima data. Nu a trecut pe absolut nimeni în ziua respectiva. Dar e mult prea smecher dansul ca eu sa ma apuc sa fac contestații și asa mai departe. Din a doua am luat permisul cu 6 puncte (m-am apropiat mult de o mașină într-un spațiu îngust pentru a permite trecerea altei mașini, bineînțeles nu mi-a frânat fiindcă m-a văzut ca m-am asigurat foarte bine de ceea ce fac dar mi-a scăzut 6 puncte citez : "ca să nu fie foaia goala" laughing ). Lasă emoțiile! O sa te descurci! Nu te grăbi, fii atent la semne, la oameni și la celelalte mașini! Mult succes îți doresc și drumuri bune!

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Primele ședințe prost îți dai seama. Abia după a treia ședință a început să fie altfel.

| AllMight a răspuns:

La inceput praf. Abia pe la jumatatea orelor efectuate am mai inceput sa capat incredere in mine si sa nu mai fiu stresat la volan. Evident greseli faceam constant, oprit motorul, franat brusc. Mai fac si acum ca nu-s vreo usa de biserica, dar am scapat de frica aia.
Succes la examen.

| InOrOut a răspuns:

Destul de bine, am dat in oras mic si nu era complicat. Dupa 11 ani de condus abia acum pot spune ca m-as descurca in centru Bucuresti happy prima data cand am consud in Bucuresti m-am incurcat la benzi si la semafor ca eram in fata am optat pentru metoda romaneasca, dau talpa si ies in fata la toti si pot merge pe ce banda vreau nu mai trebuie sa dau prioritate.