| ioanaaaccdhhdhshshsh a întrebat:

Nu se mai accelereaza masina cateodata, la treapta 1 si 2 nu mai are demaraj, uneori nici la a 3 a, la 4 a cat de cat, si la a 5 a nu prinde mai mult de 60 dar merge bine (apasand acceleratia la maxim) si nu se mai tureaza mai mult de 2000, precizez am un vw polo 1.2 benzina 2005 55 cp

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ce rost are să pui aceeași întrebare de "N" ori de pe mai multe conturi?!?

| ioanaaaccdhhdhshshsh explică (pentru mihai69):

Ca sa ai tu la ce sa raspunzi
daca nu stii raspunsul ignora si atat nu te mai complica

| mihai69 a răspuns (pentru ioanaaaccdhhdhshshsh):

Am raspuns deja de trei ori. Dar dacă nu citiți...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Exact cu din astea ne ocupam in service. Te sfatuiesc sa ne cauti.

Sau daca vrei varianta mai "ieftina", ca sa nu platesti mecanicii, poti fi chiar tu mecanicul tau. Trebuie doar sa faci un curs de mecanica, sa te angajezi ucenic sau sa faci voluntariat/practica undeva spre 8 ani, si sa investesti doar 3-5000 euro in sculele minime.

| ioanaaaccdhhdhshshsh explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Si ce legatura are a doua parte cu ce am intrebat eu? solutia ta e potrivita doar pentru cei care vor sa fie mecanici, am intrebat doar sa vad daca alte persoane au mai dat de o problema asemanatoare cu a mea, sa ma asigur ca nu e ceva grav, nu am pus intrebarea aici in speranta ca mi se va repara masina daca imi raspundeti prin sfaturi minune

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru ioanaaaccdhhdhshshsh):

Da, am mai intalnit probleme asemanatoare, si nu exista un sfat standard pentru ele. Trebuie o constatare fizica (la fata locului), cu cei >8 ani de experienta si echipamentele de cateva mii de euro, ca sa ne apropiem de adevar.

Daca vrei doar sfaturi gratuite, hai ca-ti citez cativa eroi anonimi, cu ocupatii total irelevante, dar chef mare de vorbit despre masini:
-anuleaza EGR-ul
-mergi mai turat cu ea
-vand geante plus cauciucuri rulate un sezon.