| WoodenCross97 a întrebat:

Am o intrebare. vreau sa-mi iau o motocicleta de motocross mai mica pentru inceput de ex:kawasaki de 65cm3... De unde pot sa o cumpar? Am 13 ani jumatate si sunt din bucuresti.am voie sa merg pe stradute mai mici? FUNDA! a, si m-am uitat pe net despre motocicleta kawasaki de 65cm3 si nu am gasit-osad. FUNDAbig grin

4 răspunsuri:
| Ford a răspuns:

Normal ca nu ai gasit-o eu cel putin nu am auzit de motociclete care sa fie standard cu capacitatea de 65cc.Toate apar cu 50cc 80cc 125cc 150cc si tot asa pana la 1400cc.De mers poti sa mergi cu ea si pe biroul presedintelui dar legal nu ai voie si daca te prinde nenea militianu' si e constincios ai incurcat-o.Pana la varsta de 16 ani nu ai voie sa conduci nimic cu motor (nasol da asa e legea) decat pe proprietate personala.
De cumparat o gasesti pana la urma desi nu inteleg de ce esti asa fixat pe kawasaki de 65cc din moment ce nu stii nici macar modelul exact.Ai de unde alege Stiu ca nu vrei auzi asta dar sunt periculoase mai ales daca le folosesti in oras.

| Mariussss14 a răspuns (pentru Ford):

Este motor de 65cc numai bafta

| Ford a răspuns (pentru Mariussss14):

Esti tare...m-ai lamurit.

| frikk a răspuns:

Salut pustiulicawinking nu vreau sa par ca "profesori" din cls dar ai grija... motocross-ul e un pic mai mult periculos.NU TE VAD BINE pe viitor deci ai GRIJA!