Întrebare recomandată | Burducea_Alex_1996 a întrebat:

SAll TPU daca am instalatie de gaz pe logan si vreau sa imi pun un subwoofer. Ar afecta cu ceva butelia de gaz care este langa?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

N-are nimic.
Atat timp cat nu pui un sistem pentru competitii SPL, care sa-ti arunce in aer parbrizul, GPL-ul nu are de suferit.
Buteliile sunt foarte groase, si gandite sa reziste la vibratii mari, fiind speciale pentru masini.

| Burducea_Alex_1996 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pun un swbufer de 1000 wats si ma mai gandesc nu stiu de diufuzoare pe spate sa pun?

| Burducea_Alex_1996 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Totusi amplificatorul ce rost are? pot sa nul cumpar si sa cumpar doar swbuferwl
?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Burducea_Alex_1996):

Amplificatorul e necesar subwooferului. Poti cumpara un subwoofer activ, adica cu amplificator incorporat, dar se va auzi mai slab. Cel mai bine e cu subwoofer si statie separata. Si inca un sfat, subwooferele bune sunt de la 30cm in sus (diametrul membranei). Cele de 20-25cm nu coboara in frecventa suficient, oricat de puternice ar fi.
Cum zicea un coleg pe aici, difuzoarele pe spate nu prea au rost. Muzica trebuie sa ajunga in fata, la sofer. Pui boxe ok pentru medii, tweetere la oglinda, subwoofer bun, si ai sistem complet.

17 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Nu are nici o treaba. Doar sa fie fixat si sa nu fie aproape de multivalva.

| OldSoul a răspuns:

Daca instalatia de gaz este omologata, facuta intr-un service autorizat, cu piese de calitate, nu ar trebui sa existe vreo problema, cel putin atat timp cat stii sa montezi un subwoofer si un amplificator corect.
Cu subwoofer sau fara daca e sa iei foc din cauza gpl-ului, sansele sunt aceeleasi.
Dar repet daca montezi un subwoofer si un amplificator, fa-o corect, cabluri groase, mufate bine, alimentarea de la baterie, masa de pe caroserie cat mai aproape de amplificator, nu te juca cu improvizati, o un amplificator prost montat e un pericol in sine, cu sau fara instalatie gpl pe masina.
In final, daca montezi totul corect, nu vei avea nici o problema.

| Burducea_Alex_1996 explică (pentru OldSoul):

Nu subwoofer si amplificator il pun la un service- iar gpl-ul este omologat RAR este pus de FRATELLI

| OldSoul a răspuns (pentru Burducea_Alex_1996):

In cazul acesta nu ar trebui sa iti faci griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o afectează cu nimic.

| Burducea_Alex_1996 explică (pentru anonim_4396):

Deci cel mai bine este sa scot GPl-ul

| Λndrei a răspuns:

Bună,
Dacă instalația de gaz este în regulă atunci nu.

| Burducea_Alex_1996 explică (pentru Λndrei):

Dar daca scot GPL-ul?

| n1n1o a răspuns:

Sal, NO

| Coma21 a răspuns:

Nope!

| BadBoy1998 a răspuns:

A-r afecta, poate sa explodeze

| Chriss95 a răspuns:

Am avut si eu subwoofer pe logan care avea gpl si nu are nicio treaba

| bosscristi a răspuns:

Salll noooo