| xKtalyN a întrebat:

Sall TPU, suntem in 2014, sau dat noi legi, intrebarea este: De la cati ani am voie sa dau de permis de scuter (Am)

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

16 ani.

23 răspunsuri:
| PedoBarbie a răspuns:

De la 16 ani de zile.

| PreaTareღ a răspuns:

16 Ani. De sigur

| CartoonN a răspuns:

Fara suparare, nu-s lectii de gramatica...dar "sau dat noi legi" se scrie s-au happy

| BeHappy26 a răspuns:

Din cate m-am informat eu, permisul de scuter se obtine cam pe la 14 ani.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru BeHappy26):

La 14 ani de abia ai dreptul sa iesi cu o bicicleta complet dotata (far, stop, semnalizare si vesta pe timp de noapte) pe drumurile publice. Pentru scuter faci legislatie si dai examen, la varsta de 16 ani.

| BeHappy26 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Scuze daca am gresit. happy Ideea este ca eu am un prieten de 14 ani care merge cu scuterul happy. Doar ziceam, scuze daca gresesc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru BeHappy26):

La 14 ani aveam motor si invatasem deja cam cum sta treaba cu condusul. Nu inseamna ca era legal.

| BeHappy26 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Scuze, poate am gresit happy, eu ti-am spus doar ce stiam. happy

| suntserios a răspuns (pentru BeHappy26):

Zii prietenului tau ca il asteapta un dosar penal, adica pe cel care i a incredintat scuterul... nu de alta dar permisul AM se ia la 16

| BeHappy26 a răspuns (pentru suntserios):

Repet: Poate am gresit. In +... nu e vina mea ca el conduce scuterul la varsta asta. :/

| JohnnyBi a răspuns (pentru suntserios):

Si lui si celui care i-a incredintat scuterul. chiar daca este minor, dosar penal poate avea, chiar daca nu se termina in inchisoare odata cu hotararea irevocabila si definitiva. teribilism prostesc. la 14 ani iese pe drum public, cade in fata masinii, eu il omor si eu fac puscarie. pentru 1 prost cu talente de Rossi.

| ro74florin a răspuns:

16 ani. daca circuli pe drumurile publice cu scuterul sub virsta de 16 ani esti pasibil de amenda.

| MariaMarya85 a răspuns:

Pe la 16 sau 14 ani, depinde cat de bine conduci, o sa faci si scoala de soferi si o sa observi!
Funda?!

| suntserios a răspuns (pentru MariaMarya85):

Si crezi ca la scoala de soferi te accepta asa cand vrei tu?

| MariaMarya85 a răspuns (pentru suntserios):

Nu, ci de la 18 ani. Dar nu fi rau eu am zis doar ce stiam si am incercat sa te ajut.

| suntserios a răspuns (pentru MariaMarya85):

De fapt ce il intereseaza pe el e la 16 ani si sa stii ca nu ajuti pe nimeni cu raspunsuri eronate si total pe langa intrebare

| MariaMarya85 a răspuns (pentru suntserios):

Dar eu ti-am facut tie ceva? in plus ce te bagi?

| ovdiuc a răspuns:

16 motor mic si 18 motor peste 125 cc

| etcl22 a răspuns:

De la 18 ani

| Demec_Bogdan_1998 a răspuns:

16 ani, chiar eu m-am inscris la scoala acum, si dureaza in jur de 3 luni :-s

| JohnnyBi a răspuns (pentru Demec_Bogdan_1998):

Care 3 luni? legea zice minim 2 saptamani cu totul. pentru A mi-a luat mie 4 saptamani ca atat prevede legea minim. 1 saptamana legislatie, minim 3 practica. tu in 2 saptamani (1 legislatie, 1 practica) poti sa termini

| Demec_Bogdan_1998 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Eu m-am inscris la scoala in martie, si m-au programat pe 12 mai la sala.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Demec_Bogdan_1998):

Eu am terminat orele practice pe 7 luna asta, am luat dosarul si am dat sala pe 8 si examenul practic pe 11....in Ploiesti unde sunt eu se da sala in ziua cand depui dosarul sa te programezi si practica in oricare zi de vineri vrei tu