| Shoker a întrebat:

Am achizitionat un golf 4 adus in tara anul trecut si inscris. Am efectuat rar-ul si l-am trecut pe numele meu schimband si nr. de inmatriculare. O data cu noile numere mi s-a schimbat si talonul. Trebuie sa fac un itp acum? Saueste suficient rar-ul (fostul proprietar din cate imi amintesc nu avea pe talon inscris nici un itp ci doar rar-ul facut de el cu un an in urma). Multumesc!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu se elibereaza certificat de inmatriculare (talon), fara sa ai ITP-ul valabil.
Uita-te in talon, pe pagina "Inspectii tehnice periodice". Daca e talon nou, primul rand e completat de ei, cu valabilitatea. Daca a avut ITP-ul valabil, scrie data la care expira. Daca e expirat, cand faci autentificarea la RAR, va trebui sa treci si testele ITP (si sa le achiti), ca sa-ti elibereze talonul, cu valabilitatea ITP-ului de 2 ani.

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cartea de identitate a masinii trebuie sa scrie si perioada de valabilitate a ITP, chiar daca ti-a facut o noua carte de identitate, desi nu cred asta. Poate te referi la certificatul de inmatriculare, nu retin daca pe acesta se trece valabilitatea ITP. ITP este facuta la RAR si inspectia era trecuta pe cartea de identitate.