| CR1571XD a întrebat:

Salut, am achizitionat un modulator fm pentru masina, si a trebuit sa mai cumapr si un cablu aux ca sa pot conecta telefonul la modulator.
Dar dupa ce am reusit sa conectez telefonul la modulatorul din masina, se aude muzica dar pe fundal se aude un bazait, cum scap, sau de ce se aude? stie cineva?

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Opreste motorul si vezi daca mai bazaie.
Asemenea paraziti pot avea multiple surse, captate de regula de cablurile lungi de semnal ne-ecranate corespunzator sau chiar prin circuitul de alimentare induficient deparazitat.

Incearca sa schimbi frecventa modulatorului, precum sa-l pui mai aproape de antena masinii, sa ai semnal mai bun, mai curat.

| apocalipso1994 a răspuns:

Vezi ca frecventa dintre modulator si radioul masinii sa fie aceeasi! Incearca sa setezi alta frecventa la modularor daca problema persista! PS. Daca este un modulator lowcost nu te astepta la o calitate audio foarte buna, plus ca este incomparabil cu muzica de pe cd, dvd, usb etc, deoarece e vorba de radio. Bafta!

| CR1571XD explică (pentru apocalipso1994):

Surprinzator cand bag muzica de pe stic nu se aude nimic, doar cand bag cablul aux sa ascult muzica de la telefon, 74 lei a fost modulatorul, infine nu stiu, multumesc oricum

Răspuns utilizator avertizat