| Crhis a întrebat:

Salut, am avut si eu traseul ieri si am luat permisul dar ma simt nepregatit sa conduc, ma gandeam ca pana ma obisnuiesc pot merge pe banda 1 cu macar un 35-40 la ora? Credeti ca i as deranja pe ceilalti participanti la trafic?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Făcând așa in ORAȘ, ți-ai face și ție și celorlalți, un bine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai sunt orase unde poti circula cu mai mult de atat la ce aglomeratie e?

| farcry444 a răspuns:

Da normal ca poti merge cu 40 la ora! Chiar este recomandat o conducere preventiva, viteza maxima este 50 la ora asta nu inseamna ca trebuie sa circuli cu viteza maxima obligatoriu, poti circula cu 35-40 in treapta a doua, stai linistit. Toti suntem la fel la inceput happy cu timpul prinzi experienta si devii mai sigur la condus

| mihai69 a răspuns:

Pe drumurile naționale, da.
În oraș, ar mai merge, dar problema este că de obicei prima bandă e obstrucționată de bizoni parcați aiurea. Plus riscul să „sară" vreun nărod de copil fix în fața ta. Trebuie foarte multă atenție dar mai ales anticipare. Ți-ar fi utile niște ore de conducere preventivă. Și eventual un prieten cu experiență și tact pe scaunul din dreapta.

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda sa mai iei cateva ore de conducere cu un instructor, daca nu esti inca pregatit emotional si nu ai incredere in tine, sa poti sofa singur.
Sofand foarte incet poti incurca traficul si poti crea accidente, deci nici asta nu-i o idee prea buna.