|

Salut! Am niste nelamuriri cu privire la scoala de soferi, care este diferenta dintre sala mica si sala propriu zisa (sala mare)? Adica am inteles ca cea mica se da cu instructorul si e destul sa faci 10 puncte, e adevarat? Pe langa asta, dupa sala mica ma pot programa cand vreau pentru cea propriu zisa? Exista o perioda in care poti face asta? Sau te programeaza ei cand vor?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ceva absurd despre sala, examen teoretic si practic (proba condusa - examen traseu de oras) totul se discuta la scoala de soferi in functie de banii care aloci sau platesti rate apoi aia se adapteaza ca sa scoti permisul asa pentru toti ramane treaba rezolvata

| a răspuns:

Este corect ce ai spus.
Vorbind exclusiv de proba teoretica (adica sala), inainte de a se da sala in cadrul politiei, se va da o proba teoretica cu instructorul sau cu un alt angajat al scolii de soferi. Aceasta proba teoretica se va da intr-o sala a scolii de soferi, impreuna cu mai multi cursanti. Ca la scoala.
Pentru ca politia are nevoie de documente care sa ateste ca ai absolvit si cursuri practice, dar si teoretice.
Scolile de soferi sunt obligate sa faca intructaj atat practic cat si teoretic. Fara aceste doua dovezi nu poti participa la examenul teoretic si practic pe care il vei da cu politia.
Si chiar daca platesti instructorul, daca tu nu iti insusesti cunostintele predate, instructorul are dreptul sa nu iti ofere fisa.
Ca si la medic: chiar daca platesti medicul, daca tu nu esti sanatos/apt pentru a fi sofer, el nu iti poate trece pe foaie ca esti apt.
Succes!