| Sp3ctro a întrebat:

Am o intrebare legata de masini.
As dori sa imi iau o masina adusa din Germania si nu stiu cat ma coasta sa o inmatriculez pe numele meu sau a parintilor.
Eu am 19 ani si am auzit ca ajunge cam mult dar nu sunt sigur.
Masina se numeste BMW 318 iar daca i se va strica ceva piese oare ma va costa mult sa le repar si aici ma refer la piese mici.
Multumesc
Cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Salut, inmatricularea (timprul de mediu) e la fel indiferent de varsta celul ce inmatriculeaza vehicului, ce ai auzit tu este vorba despre RCA( asigurarea obligatorie), eu iti sugerez sa o inmatriculezi pe numele unuia din partini tai, altfel vei plati enorm de mult pentru asigurare.
In legatura cu taxa de inmatriculare (timbrul de mediu) nu te pot informa, pentru ati putea oferi o suma corecta trebuie sa stiu mai multe detalii despre masina, deci daca vrei sa iti spun cam cat ar fi taxa trebuie sa imi mai spui cel putin anul de fabricatie, costurile la piese nu tile pot spune pentru ca nu stiu despre ce model e vorba(anul de fabricatie sau e36 e46...)...

2 răspunsuri:
| DataSoft a răspuns:

Taxa de mediu este la fel pentru toata lumea... ce ai auzit tu este se refera la RCA..ca este mai scumpa daca inmatriculezi masina pe numele tau.

Răspuns utilizator avertizat