| Sp4RkMan a întrebat:

Salut am o problema, am un kawasaki zxr de 400 ieri s-a rupt sufa de la ambreiaj, am incercat sa o pun iarasi dar nu mai ajunge, ce pot sa fac? o improvizatie? am cautat pe google dar nu gasesc sufa ca aia... ceva ideei?

Răspuns Câştigător
| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

Tu vrei sa vezi oameni in pamant cu raspunsurile tale, mai bine taci si vezi-ti de bicicletele tale! Din pacate nu este un administrator pe TPU care sa valideze din punct de vedere tehnic, astfel de raspunsuri!

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce trebuie sa cauti pe Google neaparat? Nu ai magazine in oras? Poti lua si sufa de la frane de bicicleta.

| Sp4RkMan explică (pentru Jicarean_Calin_1960):

Multumesc frumos!

| darrio2007 a răspuns (pentru Jicarean_Calin_1960):

Pentru mine era raspunsul?

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns (pentru darrio2007):

Da, trebui sa stai in banca ta decat sa dai astfel de raspunsuri, mai bine taci! De altfel ce ma mir, in Romania sunteti adeptii ideii lasa ca merge si asa! Tu te-ai gandit la consecinte? Sunt convins ca nu!

| darrio2007 a răspuns (pentru Jicarean_Calin_1960):

Dar tu unde traiesti?

Nu-ti schimba viata cu nimic acest amanunt, trebuie in schimba sa-ti dea de gandit ideea lucrului bine facut!

Tu vrei sa vezi oameni in pamant cu raspunsurile tale, mai bine taci si vezi-ti de bicicletele tale! Din pacate nu este un administrator pe TPU care sa valideze din punct de vedere tehnic, astfel de raspunsuri!

| adriandibosfcdb123 a răspuns:

Improvizatia e periculoasa

| Sp4RkMan explică:

Tine sufa de la bicicleta? am cautat si in oras nu am gasit de asta am intrebat happy

| Sp4RkMan explică:

Da, e periculoasa dar ce altceva as putea face?