| valisirghie a întrebat:

Salut am un passat b5.5 si vreau sa ii fac un upgrade la partea audio. Ce boxe imi recomandati? Nu vreau sa schimb playerul, il las pe cel original.
Eu m-am gandit la ceva herz voi ce recomandari aveti? Buget 700lei.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O masina nu o poti transforma in discoteca, masina a fost facuta pentru a o conduce pe drum nu sa asculti muzica la maxim, multi cu masini puternice cand stau la stop se aude muzica tare chiar daca geamurile sunt inchise, asa ceva nu mai la tigani vezi.

| valisirghie explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu o transform in discoteca dar boxele originale in timp se deteriorează, o fac pentru relaxare in timpul condusului si vreau sa se auda ceva clar si la un volum minim( nu neaparat sa o fac sa bubuie si sa zdragane toate piesele de pe ea, vreau doar ceva de calitate care sa inlocuiasca boxele originale care sunt deteriorate)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru valisirghie):

Poti face altceva si te va costa mult mai putin, duci boxele originale la reparat, sunt ateliere care rebobineaza boxe difuzoare, si ăia ti le fac ca noi, daca cauti pe Google gasesti reparatii difuzoare, ei o sa i ti schimbe membrana le rebobineaza si garantat sunt mult mai bune decat ce gasesti pe piata scumpe si proaste chinezarii, macar astea sunt boxele lui originale si au impedanta care i trebuie cd playerului ca sa nu il arzi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Schimba vechitura de player, daca boxele sunt ok. Pune un Kenwood sau Alpine.
Degeaba pui Herz, daca dai in ele cu playerul original, care abia daca are un buton "egalizor".

| Frank51 a răspuns:

Boxele originale sunt mai bune decât orice fel de boxe de buget, inclusiv astea până în 700 de lei.