| EdEddEddy a întrebat:

Salut, as dori si eu sa-mi cumpar o SKODA octavia 2 din 2011 euro 5 si mai exact e MODEL RS. Are motorul de 2.0 TDI diesel..., masina a fost cumparata noua in leasing ful options ( model clasic 140 cp ), insa baiatul de la care vrea sa o iau a dus-o la un service special in Germania unde au facu-to aia de 240 de cai, au schimbat soft, injectoare ..tot, tot, nu pot sa zic nimic masina arata impecabil, insa pe mine ma intereseaza consumul.el zice ca in afara orasului ia 3.6, 4 % si afara 6-7 %. Intr-adevar daca bagi piciorul tare in ea e logic sa consume. dar as dori la un stil lejec de a conduce daca aceasta masina consuma exagerat de mult. Nu o iau pentru ca-mi place adrenalina si astea, o iau pentru ca am nevoie de o masina care sa ai si ceva caluti dar care sa consume si putin. Multumesc.

3 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Daca este marita din soft puterea motorului, vezi ca se buleste motorul repede, dac, no fi pe duca.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca nu ai nevoie de adrenalina si din astea de ce te bagi la o masina modificata pana la ultima piulita? cand pica ceva la aia ai incurcato, o sa te coste reparatiile mai mult ca masina

| Claudiu15g a răspuns:

Daca a marit puterea motorului, pistoanele sunt suprasolicitate si o sa se duca foarte repede. + ca, consumul a crescut, odata ce creste forta trebuie sa "manance" mai mult. Masina aia intr-un oras gen Bucuresti iti scoate lejer 16-17 daca nu chiar mai mult. Eu ti-as recomanda sa nu o iei.