| Ardei87 a întrebat:

Astazi cand am venit acasa am trecut si pe la masina mea care este parcata intr-o zona cu garaje pe partea dreapta si pe partea stanga un trotuar unde isi parcheaza care apuca masina! A mea este acolo de 2 zile si astazi cand am fost la ea am gasit-o cu un stergator ridicat si nu stiu am inteles ca e daca o parchezi pe locul altuia sau ca incurca pe cineva! Acum un an mi-a atra atentia unu cu Dusterul ca vezi doamne nu poate el sa dea cu spatele cand iese din garaj ca a mea sta fix in dreptul lui ( strada dintre garaje si trotuar are pe putin 2 metrii latime ) o perioada nu am mai parcat-o acolo, dar cand nu am efectiv unde ce sa fac sa o las in mijlocul strazii? repet, nu incurca pe absolut nimeni masina. si ala cu Dusterul iese usor daca ar sti cum sa ia de volan. in fine ce credeti? ca nu stiam care e schema cu stergatoarele ridicate

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O tampenie pe care o fac unii idioti care cred ca detin strada sau care cred ca fac ei dreptate si ii pedepsesc pe alti idioti care parcheaza aiurea

| Ardei87 explică (pentru suntserios):

Eu unul am zis ca nu am parcat urat! Repet, nu incurc pe nimeni si nu blochez pe nimeni!

| venividivici2017 a răspuns:

Atat timp cat acel loc este privat, nimeni nu plateste pentru acel loc, fiecare poate sa isi parcheze masina:primul venit, primul servit iar pentru siguranta ta, cumpara-ti o camera de bord!

| MerkedesPlacintzikaDouajdamilioane a răspuns:

Adica sa muti masina, asta inseamna stergatoare ridicate, si las-o acolo, daca se intampla ceva la masina stii cine e de vina.

| Ardei87 explică (pentru MerkedesPlacintzikaDouajdamilioane):

Pai o s-o las acolo ca nu incurca cu nimic pe nimeni. Ce atata taranime pe ei ca nu inteleg.

| ionutcbn a răspuns:

Salut, consider ca este o atentionare de la un anume om care isi parca masina in acel loc si acum vazand masina ta parcata acolo sa fi fost ofensat sau de la cel cu duster-ul care necesita mai mult spatiu de deplasare decat un om normal, parerea mea. O mentalitate nu foarte reusita care din pacate persista din ce in ce mai mult in randul oamenilor cand vine vorba de parcat si parcare. O zi buna.

| Ardei87 explică (pentru ionutcbn):

Persoana cu Dusterul ar putea iesi foarte bine daca ar lua de volan stanga maxim si apoi dreapta cateva grade ca sa iasa cum trebuie nu sa atentioneze lumea ca de ce o parcheaza sau nu stiu ce! Eu am un Passat B6 Break si estecu vreo 20-30 de cm mai lunga si nu mai ma plang cand o parchez la limita. Aici e vorba de fudulitatea oamenilor de a iesi in parcare..toti vor sa iasa fara sa se asigure si sa parcheze la fel de usor. Multumesc de sfat, dar nu stiam care e faza cu ridicatul stergatoarelor.