| andreimihai11 a întrebat:

Salut, cat de curand trebuie sa dau Sala, pentru condus, si sunt curios daca rezolvarea chestionarelor de pe DRPCIV sunt eficiente...adica daca se dau aceleasi intrebari la examen...sau daca nu, ce intrebari se dau sau cum?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt peste 300 de intrebari cu cate 3 raspunsuri fiecare si ca sa fii in stare sa dai raspunsul corect la ele se poate NUMAI daca inveti toata Legislatia Rutiera intai si apoi te apuci de facut chestionare.

| andreimihai11 explică (pentru Violleta2022):

De invatat, am invatat, ma refer unde pot face sau unde pot gasi intrebari asemanatoare si pe ce site ma pot antrena

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, rezolvarea chestionarelor DRPCIV te ajuta mult. Eu asa am luat permisul.
Intrebarile de pe internet se regasesc si la examenul oficial. Eu am prins cateva. Dar numarul total de intrebari este mult mai mare decat cele care apar pe site-ul lor, deci asteapta-te la un examen compus in principal din intrebari pe care nu le-ai mai vazut. Fii atent la logica, pentru ca multe raspunsuri sunt eronate intr-un mod amuzant, daca le gandesti.
Nu recomand alte site-uri in afara de drpciv.ro, pentru ca au formularea complet diferita si nu ai nici o sansa sa le intalnesti la examenul oficial. Pierzi vremea aiurea cu ele.

| dgprof a răspuns:

Toate intrebarile care se pun la examen se gasesc in cartea de legislatie, cea groasa. Daca nu vrei sa inveti legislatia (lucru pe care nu il recomand, cel mai bine e sa o inveti), poti face intrebarile din carte. Sunt 1230 de intrebari, structurate pe capitole, ai raspunsurile corecte la final si in aproximativ 1 saptamana le poti parcurge pe toate si poti vedea la ce nivel esti.

Spor happy

| Jorjik a răspuns:

Salut, eu zic sa faci mediul de învățate de pe acest site si după sa făci chestionarele de pe el sunt 45 de bucati, deci Nui mult il iei din prima sincer la mine a mers si am luat cu 24. Site ul uitel aici https://www.scoalarutiera.ro/intrebari-posibile-drpciv-categoria-b

| Jorjik a răspuns (pentru Jorjik):

Ca sa știi întrebările de pe sote asta la fel ca pe DRPCIV, eu sincer am avut 3 săptămâni sa ma pregătesc și am început sa fac chestionare in ultima săptămână dar ca disperați cate 6-8 ore pe zi. Înainte sa plec la sala am făcut in ziua acea 30 de chestinare dintre care doar 2 am picat.