| wanted1 a întrebat:

Salut.
M-am inscris la scoala de soferi. Fac chestionare pe telefon cu cate 22-24 intrebari in aproximatie de 85%.
Are rost sa mai invat si cartea daca fac chestionarele de genu?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, ajuta mult daca o citesti o data,

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ideal ar fi sa citesti toate legislatia, altfel ai sa cunostinte aproximative de legislatie

| Liviu a răspuns:

Ajuta pe dracu, am facut chestionare pe scoalarutiera.ro, si am invatat de acolo tot.Am facut chestionare pe drpciv apoi.Deci am tocat tot cat am putut de bine dupa scoalarutiera.ro, acolo gasesti explicatii audio/video. Eu cu invatatu? Cu cartea? nu ma impac neam. Vrei sa ma omori? Pune-ma sa invat dupa carte.Insa dupa scoalarutiera.ro am invatat cat am putut de bine.Am picat cu 20 prima data, apoi am luat cu 24. Succese, si nu da 50 de lei pe... cartea aia(deh sa pastrez un limbaj dragut cica)

| Morariu_Claudiu_1997 a răspuns:

De invatat totul nu, dar citeste-o o data.Si eu asa am facut.

| mihaicelsfant a răspuns:

Du-te la toate orele si fii atent

| Ssssmokin a răspuns:

Nu trebuie sa dai neaparat banii pe carte. Poti face si un mediu de invatare cum este cel de pe scoalarutiera.ro si totodata si legistlatia. Eu nu am citit nimic din carte si pana acum am fost tot peste 23 de puncte.

| P3d1a a răspuns:

Si eu tot asa eram cand am dat sala prima oara, am avut ghinion si am picat cu 18/26. Un prieten tot la fel a invatat si a picat cu 20/26.

Daca faci 22-24 de intrebari fii sigur ca nu o sa pici cu 10~15, dar tot sunt sanse sa pici.

Cand am dat a doua oara sala m-am dus la "mediu de invatare" la aplicatia pe care o foloseam la momentul ala (nu imi amintesc care dar sigur gasesti una la fel). La mediul de invatare erau 11 chestionare cu cate 100~110 intrebari fiecare. Faceam cred ca 6 ore pe zi in continu si toate simularile imi ieseau 26/26 dupa.

Eu zic sa mai inveti ca sa nu ai surprize neplacute. Din moment ce ai si intrebat pe TPU eu unul cred ca nu esti sigur pe tine, sa iei sala din prima e foarte important pentru ca daca o iei din prima o sa ai timp sa dai la oras de 3 ori pana iti expira scoala, daca pici sala o data nu vei mai avea decat 2 incercari la oras, si sunt sanse mari sa pici in primele 2 incercari, iar apoi va trebui sa platesti iar scoala, sa faci iar orele alea teoretice pana poti sa dai sala iar, dupa stai iar cu sala, cu orasu. Invata

| Stefan123x a răspuns:

Cel mai bine sa o citesti ondate, de douo ori si e de ajuns, ai incredere!

| Marin321 a răspuns:

Am B si A2 dar jur ca niciodata nu am pus mana pe acea carte... am facut doar chestionare pe net.
Si am luat sala din prima la ambele categorii cu punctajul maxim.