Eu nu ma dau in vant dupa el iar motoarele Diesel de la Fiat sunt extraordinar de zgomotoase.
Multa lume spune ca sunt silentioase, oricum chiar daca sunt zgomotoase mie imi place sa aud motorul diesel... Mai ales cand depasesc si accelerez tare.
Sunt silentioase doar daca ai mers exclusiv cu tractoru pana acum, daca ai condus si alte tipuri de motoare Diesel iti cam schimbi parerea. DCI-ul de la renault, TDI-ul (common-rail) de la vw, CRDI-ul de la Hyundai, TDCI-ul de la ford sau HDI-ul de la Peugeot sunt mult mai silentioase.
La Fiat singurul model care imi place este Bravo 1.4 Turbo-Jet (Multi-Air) 140 cp, benzina. E chiar o bijuterie de masina.
VOLVO4LIFE asa zic si eu, interiorul nu e prea aratos...
La Volvo sau la Fiat Bravo? Ca interiorul la Fiat Bravo e peste orice model din clasa ei, inclusiv Audi A3. Nu mai vorbim ca e cel mai frumos interior al gamei Fiat. Nu stiu cum e la Mercedes clasa A, ca in rest...
Sunt niste masini destul de aratoase la exterior iar motoarele par ok. Dupa parerea mea trebuiau sa lucreze un pic mai mult la interior.
anonim_4396 întreabă: