| JaguarSType a întrebat:

A inceput sa imi placa asa deodata Fiatul linea. La aspect imi place de mor si imi mai place si ca are motoare diesel. Voi ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Eu nu ma dau in vant dupa el iar motoarele Diesel de la Fiat sunt extraordinar de zgomotoase.

| JaguarSType explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Multa lume spune ca sunt silentioase, oricum chiar daca sunt zgomotoase mie imi place sa aud motorul diesel... Mai ales cand depasesc si accelerez tare.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru JaguarSType):

Sunt silentioase doar daca ai mers exclusiv cu tractoru pana acum, daca ai condus si alte tipuri de motoare Diesel iti cam schimbi parerea. DCI-ul de la renault, TDI-ul (common-rail) de la vw, CRDI-ul de la Hyundai, TDCI-ul de la ford sau HDI-ul de la Peugeot sunt mult mai silentioase.
La Fiat singurul model care imi place este Bravo 1.4 Turbo-Jet (Multi-Air) 140 cp, benzina. E chiar o bijuterie de masina.

| JaguarSType explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

VOLVO4LIFE asa zic si eu, interiorul nu e prea aratos...

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru JaguarSType):

La Volvo sau la Fiat Bravo? Ca interiorul la Fiat Bravo e peste orice model din clasa ei, inclusiv Audi A3. Nu mai vorbim ca e cel mai frumos interior al gamei Fiat. Nu stiu cum e la Mercedes clasa A, ca in rest...

| Axys a răspuns:

Eu sunt de aceiasi parere ca si tie si mie imi plac foarte mult masinile de mica!

| Happyjump a răspuns:

Da,e o masina buna, n-o fi extraordinara dar merge

| VOLVO4LIFE a răspuns:

Sunt niste masini destul de aratoase la exterior iar motoarele par ok. Dupa parerea mea trebuiau sa lucreze un pic mai mult la interior.