Daca ai ceva cunostinte despre soferie (deja), si in loc sa te sperie senzatia cand te apasa 40 de tone din spate, tu te-ai bucura, atunci fa-te sofer de tir.
Si eu mi-am dorit asta (o scurta perioada) cand eram mai mic, insa mi s-a luat destul de repede de soferie, in sensul ca n-as vrea sa conduc de nevoie, prefer sa ramana o placere.
Meseria e banoasa, si bineinteles ca dupa ce capeti experienta devine usor, insa gandeste-te ca nu vei sta acasa decat in concediu, practic vei trai in cabina, si vei manca ce-ti gatesti singur, la butelie, pe marginea drumului.
Nu, nu cred ca o sa ma las, pentru ca imi place foarte mult sa conduc, si mai ales pe bani, si prin locuri straine! De curiozitate, la cati ani ti-ai dorit sa devii tirist?
Nu mai stiu, dar oricum, eram mic, nu eram inca la liceu.
In liceu incepusem sa invat mecanica, si am cam 'uitat' de tot de soferia profesionista. Am B-ul de 5 ani, si altceva nu imi trebuie.
Nu te-ai gandit niciodata sa dai si pentru categoria C si D?
Acum mi-am amintit, ma gandeam sa ajung sofer de autobuz/microbuz.
Insa salariile nu sunt nici foarte mari, si prefer asa, sa am atelierul meu, si sa dorm noaptea in patul meu, nu pe drumuri.
Muncesti sa strangi bani in primul rand, faci scoala pentru a obtine C si C+E apoi mergi la waberers sa incepi de acolo. Eu bag Spania in mare parte si rar Franta dar e misto singur pe camion, sambata si duminica acasa, cu asta merg http://www.transporteprofesional.es/images/stories/10/arnedo1.jpg
anonim_4396 întreabă:
CiorogariuTiberiu întreabă: