|

Salut TPU! Am o problema la mașina. Când vreau sa o pornesc, nu pornește motorul. Din când in când se aude ca ar vrea sa plece, dar nu îl da peste cap.

Eu cred ca sunt cărbunii de la Electromotor, am sa las acest videoclip https://youtu.be/q2VesVhda2Y și poate ma lămuriti voi...

Problema o am de duminica. Seara a pornit numai la a doua cheie și luni dimineata la fel a doua cheie, și când am ajuns la destinație nu a mai pornit deloc. Am pornit-o împinsă și am mers cu ea 20-30km și zici ca nu avea nicio problema... am stat cu ea pe loc, pe liber câteva minute și nu s-a oprit motorul. Și sa îmi Spune-ți ce trebuie schimbat. Mașina o am de 3 săptămâni! Ofer funda, multumesc!

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca porneste impinsa atunci scapi mai ieftin doar cu acei carbuni si manopera.
Ce sa va fac daca cumparati toate gunoaiele europei, no offence dar inainte sa ma duc pe clipul tau parca am stiu ca e bmw e46 laughing
Nu te putem ajuta sa schimbi nimic de pe net, si acei carbuni de care zici tu care sunt niste perii cu carbuni trebuiesc schimbate de un electrician auto, deci impinge-o cumva si mergi la un service.
Daca nu porneste nici impinsa atunci este mai grav posibil cum spune colegul darrio, desi rare au fost situatiile cand un electromotor a cedat pur si simplu, cel putin nu stiu eu nu inseamna ca nu e posibil.
Ca si costuri pot diferi dar sa te pregatesti probabil pentru doua scenarii : schimbat perii +manopera undeva la 100 de lei +- ceva!
2. electromotor nou : in jur de 550 de lei pentru bmw e46 320, daca e 318d sau 318i de ex. difera putin mai sus sau mai jos ca si pret.
3. electromotor daca se poate face rebobinat : probabil la jumatate din electromotorul nou, dar aici trebuie un electrician mai bun decat cel care schimba doar periile!
Preturile sunt estimative, nu le lua de bune neaparat, doar sa iti faci un calcul.
Dar pe tine te intereseaza sa te impinga cineva sa dai cheie si sa porneasca asa impinsa, atunci vei sti ca situatia nu este SCUMPA.

| explică (pentru Simpatik):

Când e impinsa pornește! Și mașina e Golf 4

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cristian_Giani_2000):

Sorry eu am zis ca e bmw, greseala mea dar nu conteaza situatia este acceasi, m-a indus in eroare faptul ca ceasurile sunt identice cu e46 happy
sa ne spui daca ai reusit sa o duci la un atelier ceva la un electrician si daca s-a rezolvat problema prin schimbarea acelor carbuni!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Simpatik):

Momentan nu am buget sa o duc. Cred ca o duc luni, o sa va anunț! Și o sa Menționez și bubele!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Simpatik):

A fost tot electromotorul dus.
L-am schimbat și e tot bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Electromotorul are probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai întâi du-te cu ea la electromecanic, să-i măsoare tensiunea în baterie. Dacă zici că încearcă și nu reușește să dea motorul peste cap, mie mi se pare că e bateria slabă, e posibil ca alternatorul să nu-ți încarce suficient.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru adryang78):

Am pus o baterie buna și la fel face, apoi am pus bateria mea pe alta mașina și o pornește la sfert.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează