| Satana_Costin_1997 a întrebat:

am si eu o curiozitate ma toti care vind masini jumate spun ca e loata din Germania cat costa o masina in Germania exemplu un BMW dala 318 caruta de aia ca eu consider ca 80% din BMW alea din Romania sunt carute

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Nu toate masinile sunt "rable", exista si masini bune, "secretul" e modul in care au fost intretinute, exista masini care atrag pasionatii, si totusi un e 46 la 1000€ in Germania e un pret foarte tentant.Ce e drept acolo taxele sunt cam 800€ pe an, deci de aici preturile mai "mici".
Si de spusesem de masini care atrag pasionatii, in momentul de fata sa am aproximativ 25.000€ din care sa imi iau o masina cred ca asta asi alege http://www.mobile.de/......10876.html :)) cat se poate de serios.

16 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Din ce an?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cauta si tu pe mobile.de
da vezi mi adauga vreo 100. 000km la anunturile care le vezi l noi in Romania

| Pardelian a răspuns (pentru suntserios):

Tot ce e in Romania din anul respectiv are peste 500 000 km reali

| MariusF23 a răspuns (pentru Pardelian):

Pai e foarte bine ca s-a ajuns pana acolo, se vede cat de bune erau masinile atunci.

| OldSoul a răspuns:

Masinile la care te referi tu, de obicei le dau gratis pentru a scapa de taxe, tot ce ai de facut e doar sa platesti actele pentru a o trece pe tine, germanii vor doar sa scape de ele, romanii merg le iau si vin cu ele in tara deoarece e mai bine sa iti iei o masina decat sa iei un autocat, in Romania le mai folosesti 3 luni dupa la dezmembrari sau fier vechi si iti recuperezi mare parte din bani.

| Satana_Costin_1997 explică (pentru OldSoul):

Germani vor sa scape de gunoi iar Romani se ofera sa aduca gunoiu in Romania mai babestelaughing

| OldSoul a răspuns (pentru Satana_Costin_1997):

Corecthappy

Dar am vazut si masini bune un E 46 PE MOBIL.DE la 1000 de euro

25.000 u vrei sa iei masina aia laughing si ai dreptate nemti a grija de masina lor nu ca romani lasa dracu ca mai merge nu schimb cureaua de distributie astazi o schimb maine la nemti astazi o schimba se duce la servis si o schimba minte de neamt

Nu e neaparat o diferenta de minte... sa zicem ca la ei e putin diferit modul de viata ma refer la "chestii" materiale salarii ceva mai bune, locuri de munca, samd, acele lucruri la care Romania someaza...

Nu toate masinile sunt "rable", exista si masini bune, "secretul" e modul in care au fost intretinute, exista masini care atrag pasionatii, si totusi un e 46 la 1000€ in Germania e un pret foarte tentant.Ce e drept acolo taxele sunt cam 800€ pe an, deci de aici preturile mai "mici".
Si de spusesem de masini care atrag pasionatii, in momentul de fata sa am aproximativ 25.000€ din care sa imi iau o masina cred ca asta asi alege http://www.mobile.de/......10876.html :)) cat se poate de serios.

| umbra09 a răspuns:

Nu te supara dar tu umbli numa cu ferari?

| Satana_Costin_1997 explică (pentru umbra09):

Nu cu Logan din 2009 raspunde-mi la intrebare cat sa fie 100 euro cat sa fie

| Pardelian a răspuns:

Incearca pe mobile.de si vei afla exact ce te intereseaza pentru ca eu inca nu am auzit de modelul respectiv caruta si depinde si din ce an te intereseaza

| Satana_Costin_1997 explică (pentru Pardelian):

Am gasit bmw din astea din 1997 1985 ani aia cu 150 euro pe mobile.de din Germania nu vreau sa imi cumpar da ma gandesc ca aduc uni carute din Germania umbla cu ele cu nr rosi si dupa le pune pe olx ca le vinde de ce dracu l-ai mai loat

| Pardelian a răspuns:

Daca e din 1992 sub 1000 de euro

| Satana_Costin_1997 explică:

Eu ma referam la bmw din 1985 alea nu de la 2000 in sus alea inmatriculate pe BG raman la parerea mea peste 80%din bmw alea 1985 1997 alea sunt carute care cade vopseaua dupa ele