Nu toate masinile sunt "rable", exista si masini bune, "secretul" e modul in care au fost intretinute, exista masini care atrag pasionatii, si totusi un e 46 la 1000€ in Germania e un pret foarte tentant.Ce e drept acolo taxele sunt cam 800€ pe an, deci de aici preturile mai "mici".
Si de spusesem de masini care atrag pasionatii, in momentul de fata sa am aproximativ 25.000€ din care sa imi iau o masina cred ca asta asi alege http://www.mobile.de/......10876.html :)) cat se poate de serios.
Cauta si tu pe mobile.de
da vezi mi adauga vreo 100. 000km la anunturile care le vezi l noi in Romania
Tot ce e in Romania din anul respectiv are peste 500 000 km reali
Masinile la care te referi tu, de obicei le dau gratis pentru a scapa de taxe, tot ce ai de facut e doar sa platesti actele pentru a o trece pe tine, germanii vor doar sa scape de ele, romanii merg le iau si vin cu ele in tara deoarece e mai bine sa iti iei o masina decat sa iei un autocat, in Romania le mai folosesti 3 luni dupa la dezmembrari sau fier vechi si iti recuperezi mare parte din bani.
Germani vor sa scape de gunoi iar Romani se ofera sa aduca gunoiu in Romania mai babeste
Corect
Dar am vazut si masini bune un E 46 PE MOBIL.DE la 1000 de euro
25.000 u vrei sa iei masina aia si ai dreptate nemti a grija de masina lor nu ca romani lasa dracu ca mai merge nu schimb cureaua de distributie astazi o schimb maine la nemti astazi o schimba se duce la servis si o schimba minte de neamt
Nu e neaparat o diferenta de minte... sa zicem ca la ei e putin diferit modul de viata ma refer la "chestii" materiale salarii ceva mai bune, locuri de munca, samd, acele lucruri la care Romania someaza...
Nu toate masinile sunt "rable", exista si masini bune, "secretul" e modul in care au fost intretinute, exista masini care atrag pasionatii, si totusi un e 46 la 1000€ in Germania e un pret foarte tentant.Ce e drept acolo taxele sunt cam 800€ pe an, deci de aici preturile mai "mici".
Si de spusesem de masini care atrag pasionatii, in momentul de fata sa am aproximativ 25.000€ din care sa imi iau o masina cred ca asta asi alege http://www.mobile.de/......10876.html :)) cat se poate de serios.
Nu cu Logan din 2009 raspunde-mi la intrebare cat sa fie 100 euro cat sa fie
Incearca pe mobile.de si vei afla exact ce te intereseaza pentru ca eu inca nu am auzit de modelul respectiv caruta si depinde si din ce an te intereseaza
Am gasit bmw din astea din 1997 1985 ani aia cu 150 euro pe mobile.de din Germania nu vreau sa imi cumpar da ma gandesc ca aduc uni carute din Germania umbla cu ele cu nr rosi si dupa le pune pe olx ca le vinde de ce dracu l-ai mai loat
Eu ma referam la bmw din 1985 alea nu de la 2000 in sus alea inmatriculate pe BG raman la parerea mea peste 80%din bmw alea 1985 1997 alea sunt carute care cade vopseaua dupa ele
Dragos636 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Razvan77777 întreabă: