| DieterBortscher a întrebat:

Salut TPU.
Se poate circula doar cu copia după talon sau cu contractul de vânzare-cumpărare, având în vedere că mașina este încă în stadiul de completare a actelor?
Talonul este în Timișoara. Urmează ca un nou talon să vină din București. Eu am copia acestuia și contractul de vânzare-cumpărare.
Eu din câte știu poți umbla fără talonul prezent la tine, asta doar dacă e dintr-un motiv anume, ca acesta.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti umbla fara talon la tine, esti pasibil de amenda, iti trebuie actele in original nu copie.
Trebuia sa faci rost de dovada inlocuitoare pana intrai in posesia talonului original.
Politistul nu verifica contracte de vanzare-cumparare pentru masini pentru ca el nu lucreaza in vanzari, comert, notar.

| badpanda a răspuns:

Se poate circula fara talon si fara acte.Probleme sunt doar daca te opreste politia.
Cand cumperi o masina primesti si talon.Cand o inmatriculezi si depui actele primesti dovada de la politie.

| DieterBortscher explică:

Precizez că am toate actele mașini în regulă. Talonul este în Timișoara deoarece acesta urmează să fie schimbat pe numele meu.

| suntserios a răspuns (pentru DieterBortscher):

Adica talonul e la politie? daca da atunci trebuie sa ai o dovada inlocuitoare pana vine noul talon

| DieterBortscher explică (pentru suntserios):

Nu e la poliție.E la agenția care completează actele, în vederea completării dosarului pentru vânzarea mașinii.

| DieterBortscher explică (pentru suntserios):

Și aceasta dovanda in ce consta? E o dovadă anume, sau pot să am la mine contractul de vanzare-cumpărare sau copia vechiului talon?

| suntserios a răspuns (pentru DieterBortscher):

Eu stiu ca trebuie sa prezinti actele tale si alea masinii (buletin, permis, talon) in original. Atlfel amenda ca nu ai actele la tine.

In momentul in care talonul e depus la serviciul de inmatriculari acestia iti dau o foaie scrisa care atesta acest lucru si care tine loc de talon.