| 4Everkid1 a întrebat:

ziceti-mi si mie cum se procedeaza cu scoala de soferi am inteles ca, cand te inscri dai un test la scoala si daca iei tesut ala "examen" te baga direct pe traseu nu ami faci nici o ora de legislatie adica teorie... te baga... direct pe traseu daca iei examenul ala la inceput sau faci si ore. teorie si dupa te baga pe traseu? dau funda cui imi explica cel mai bine

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La inceput faci 10 ore de legislatie, apoi dai un test si apoi intri la orele de conducere.

| bogo93 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Te inscrii faci legislatia dai la sfarsitul legislatiei un examen(iesirea de la legislatie) dupa care incepi orele practice.La sfarsitul orelor practice iti iei dosarul si te duci la dat sala, dupa orasul

| tapuu a răspuns:

Deci te inscrii la scoala si incepi sa faci orele de conducere si in acelasi timp te duci si la orele de legislatie si cand termini scoala dai un examen la scoala (teorie) care nu se ia in considerare, dupa te duci la sala, oras

| bogo93 a răspuns (pentru tapuu):

Depinde de scoala cu examenul

| tapuu a răspuns (pentru bogo93):

Da depinde de scoala eu de exemplu nu am facut nici o ora de legislatie ( pentru ca nu am vrut) si iesirea din scoala nu am dat-o, instructorul a rezolvat-o happy