| Piedone a întrebat:

Salut, vreau să îmi schimb permisul Britanic în permis românesc. Pentru preschimbare trebuie un cod de pe site Gov.uk pe acea foaie este o secțiune,, Provisionally drive'' in care sunt 2 categorii... A mai schimbat careva permisul recent și i-a trecut și acele 2 categorii? Mulțumesc pentru răspunsuri!

Răspuns Câştigător
| Natalie4u a răspuns:

Salut!

În general, procedura de schimbare a permisului britanic în permis românesc poate varia în funcție de fiecare caz individual. Cu toate acestea, încerc să-ți ofer câteva informații care sper să te ajute.

Din câte am înțeles din întrebarea ta, pare să fie vorba despre secțiunea "Provisionally drive" de pe site-ul Gov.uk. Această secțiune se referă la situațiile în care trebuie să conduci în Marea Britanie cu un permis emis într-un alt stat, cum ar fi România.

În ceea ce privește cele două categorii menționate în secțiunea "Provisionally drive", acestea sunt, de obicei, "B" (pentru mașini) și "A" (pentru motociclete). În cazul tău, depinde de permisul deținut în prezent și de categoria de vehicul pe care dorești să o conduci în România.

În orice caz, pentru a obține mai multe informații cu privire la schimbarea permisului britanic în permis românesc, cel mai bine ar fi să contactezi autoritățile relevante din România, cum ar fi Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) sau Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Aceste autorități ar trebui să poată oferi informații mai detaliate cu privire la procedura de schimbare a permisului și la documentele necesare.

1 răspuns: