|

Salutare! Am un Volkswagen passat din 2003, break, motor de 1.9 diesel și de ceva timp a apărut o problemă. Când accelerez in treapta a doua, undeva in jurul la 2000 de turații totuși că eu am accelerația apăsată, motorul parca are niste "frânări" as zice că sa îneacă dar nu cred că corect. Că sa nu mă înțelegeți greșit, mai exact când mă apropii de 2000 de turații într-un timp foarte scurt se întâmplă să frâneze, iar accelereaza, iar frânează și după merge, așa face doar când apas puțin mai tare accelerația, dar nu foarte agresiv, merge normal când apas accelerația destul de încet dar uneori e nevoie să apeși puțin acceleratia. Care ar fi problema? Nu trage bine pompa de motorina sau turbina? Nu prea mă pricep. Mulțumesc

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am patit ceva asemanator cu alta masina 1.9 TDI.Am mers pe autostrada cu ea cu 140km/h in a 4 a (cam 3500 turatii ) timp de 20 minute si s-o rezolvat.Atata timp cat motorul e cald (acul la 90 ), nu e nici o problema ca il turezi mai tare si il mentii turat (atata timp cat nu ajunge la linia rosie).

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Din ce spui tu, tind sa cred ca fie ai o pierdere de vacuum, fie ai o problema pe alimentare, cel mai posibil, filtrul de motorina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie curatata. Incerca sa schimbi la 3500 4000 de turatii pentru ceva timp, se rezolva cred eu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează