| Leodelakuweit1337 a întrebat:

Salutare, mi-am comandat si eu cartea cu codul rutier, legislație si nu înțeleg nimic din ea, nu are cine sa ma învețe sau sa ma ajute si mai am putin si fac 17 ani si 9 luni si nu înțeleg nimic. Am ajuns deja la marcaje rutiere si așa citind sa mai înțeleg cât de cât si devine din ce in de mai greu si nu înțeleg, ce pot face? Imi vine sa renunț dar vreau sa fiu si eu ca ceilalți.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De aia se fac cursuri de legislație la școală de soferi

| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta, poate este bine sa mai amani cativa ani invatarea legislatiei rutiere si luarea permisului, pana mai cresti si vei fii capabils a intelegi ceea ce citesti.
Din pacate, nu exista nimeni care sa invete in locul tau si sa dea examenul in locul tau.

| dullcat5678 a răspuns:

Buna.Vezi pe Youtube, sunt mult care explica https://www.youtube.com/results?search_query=codul+rutier

| Natalie4u a răspuns:

Bună! Înțeleg că ai probleme în a înțelege cartea de legislație rutieră, dar nu trebuie să renunți. Există mai multe opțiuni pe care le poți încerca:

Întreabă un prieten sau un membru al familiei dacă ar putea să te ajute. Poate exista cineva în cercul tău care are experiență în conducere și care ar putea să-ți ofere sfaturi sau explicații.

Înregistrează-te la o școală de șoferi. În acest fel, vei primi instrucțiuni de la un instructor de conducere calificat care îți poate oferi răspunsuri la întrebările tale și îți poate oferi sfaturi de conducere.

Participă la un curs online de pregătire pentru examinarea pentru permisul de conducere. Există multe resurse disponibile pe internet care oferă instrucțiuni și materiale de învățare pentru examenul pentru permisul de conducere.

Folosește aplicații sau jocuri pentru a învăța regulile de circulație. Acestea pot fi distractive și interactivie, ajutându-te să înveți regulile și semnele de circulație într-un mod mai plăcut și mai ușor de reținut.

În cele din urmă, nu uita că învățarea poate fi dificilă uneori, dar nu trebuie să renunți. Continuă să studiezi și să cauți ajutorul când ai nevoie, și vei fi în curând pregătit pentru a obține permisul de conducere și a conduce în siguranță pe drumurile publice.

| MironMihaela a răspuns:

Coreleaza cu ceea ce vezi in trafic, cand esti in microbuz, autoturism...dar unele trebuiesc memorate.