Ba da. Sala rămâne că ai luat o. Acum mă gândesc că te vei programa la traseul auto sau te va programa instructorul. Succes și fără emoții la traseu, îți țin pumnii!?
Am pus intrebarea, poate e cineva care a patit la fel si de aceea
Daca ai luat sala trebuia sa te programezi. Te iei după vorbe?
Nu a zis nimic de programare cel care era acolo, a zis direct ca daca iau sala, imi iau lucrurile si plec
Acum "20 de ani" (in 2011), cand mi-a aparut acel "ADMIS" pe verde, am mers la domnul de la intrare, m-a felicitat si am semnat o hartie. Aia a fost tot.
Hartia mi se pare ca era un fel de tabel care ramanea la el.
Eu l am mai intrebat odata si nu a zis nimic daca sa vin la el sa semnez ceva sau sa ma programez, a zis la inceput ca daca sunt admis ma ridic si plec si daca sunt respins ma duc la el sa scrie pe dosar cate intrebari am făcut
Atunci e clar ca e bine asa. Examenul e online, in sistem ramane inclusiv inregistrare video cu tine in timpul examenului. Deci nu trebuie sa-l mai dai odata, te programezi la traseu.
Am inteles
Si crezi ca acum te intorci sa salvezi?
Vorbeste cu instructorul tau de la scoala de soferi.
Am vorbit. Omul de era la sala de zicea ce trebuie sa fac, a zis ca daca sunt admis, ma ridic si plec, vreau sa stiu daca se salveaza ca sunt admis ca am scanat codul acela de bare inainte de a dat examenul de sala. Si nu se actualiza nimic pe ecran ca sa ma programez pentru examen, era doar ca am fost admis atat
Păi ai luat sala oficial! Felicitări, nu te îngrijora!?
Te puteai programa de pe calculator direct ( îți apărea opțiunea dacă dorești să te programezi de pe calculator) sau puteai să te programezi de acolo de unde ai dat sala. Dacă nu te ai programat vorbește cu instructorul tău auto!
Mulțumesc frumos, am vorbit si trebuia acolo sa ma programez, cel de zicea de la sala cum se face, a zis ca daca iau sala ma ridic sa plec sa iau lucrurile, nu a zis nimic de programare. Dar are ceva daca nu m-am programat? Nu se salveaza ca am luat sala?
Mulțumesc frumos
Ba da. Sala rămâne că ai luat o. Acum mă gândesc că te vei programa la traseul auto sau te va programa instructorul. Succes și fără emoții la traseu, îți țin pumnii!?
alexandrufcrb1998 întreabă: