|

Salutare! Se fac aproape 3 luni de la un accident care s-a incheiat cu o amiabila, urmand ca eu sa imi repar masina in regie proprie cu asigurarea tipului. Acum aproape doua luni am incheiat dosarul de dauna si urma sa primesc banii in "30 de zile", insa se apropie de 60 de zile, si inca nu mi-au intrat banii in cont. Mai mult, nici nu mi se spune data exacta cand o sa primesc banii. Astazi a fost a 3-a oara cand am sunat la call center in Bucuresti la respectiva firma de asigurari, si am cerut o a 3-a solicitare de urgenta in cazul dosarului meu care a fost acceptat pentru plata. Insa din spusele doamnei de la capitala, ei nu pot face nimic mai mult decat o solicitare colegilor lor. Iar cei de la sediul din orasul meu mi-au spus sa iau legatura cu cei de la Bucuresti, ma paseaza de la unul la altul... si fara niciun raspuns clar. Mi-a fost totusi recomandat sa fac o petitie prin email la acestia de la "city insurance" prin care sa mi se comunice exact data in care trebuie sa primesc banii. Cum sa formulez aceasta petitie, sa fie cat mai clar si mai frumos spus?! Va multumesc!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca tu trebuie sa mergi la protectia consumatorului sa faci reclamatie. Dupa te suna imediat sa te anunte ca ai banii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia pune tu frumos mâna și fă o plângere la ANPC și să vezi ce repede se rezolvă!
Nu mai sta să te rogi de ei pentru dreptul tău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mgtow):

Cine stie cat o sa dureze si procedura lor...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

Mi-e teama sa nu ajung sa ma judec cu ei, pentru ca atunci cu siguranta o sa pierd in fata lor, cu adunatura lor se avocati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru presus):

2 saptamani dureaza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează