| Onose_Iulian_1997 a întrebat:

Salutatare TPU, Am un golf mk4 si peste o saptamana trebuie sa ii fac ITP-ul, problema e ca imi apare in bord "revizie 3000km" este normal sa faca asa cand se apropie ITP-ul sau ma avertizeaza sa schimb ceva?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Aia e ceva informativ doar pentru tine sa iti aminteasca ca trebuie sa mergi la servici, sau vorba vine sa verifici ce se verifica pe la masina.Nu are nici o legatura cu ITP cred ca inspectie inseamna.Asa au mai toate masinile cu computer la bord.Deci nu trebuie sa faci nimic, eventual tu personal poti verifica frinele, daaca uleiul e bun, apa chestii de genul asta.Este ceva ca un ceas la anumiti km iti aminteste sa verifici ceva.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Reziviile perioadice nu au nicio treaba cu ITP ul

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Computerul masinii tale are o functie ce te avertizeaza cand te apropii de numarul de km la care trebuie sa faci revizie (schimb ulei + filtre).
De fiecare data cand faci schimbul de ulei, sa le spui mecanicilor ca trebuie resetat computerul, altfel te avertizeaza aiurea, iar cand depasesti acei 3000km de care iti spune acum, la un momentdat, masina se va opri pur si simplu.

| Apk a răspuns:

Nu este nici-o problemă! De obicei când se face revizia la mașină se schimbă următoarele: (filtru aer, filtru polen, filtru benzină, filtru ulei + schimb de ulei ).