| ionuttufa a întrebat:

Salutatre tuturor! Respect!
Am si eu o problema cu corsa B mea.De ceva vreme incepuse sa imi tina ambreajul foarte sus si pedela era moale. A fortat-o un pic sa scot o masina a uni prieten si am terminat ambreajul de tot. Motorul pe care il am pe masina este x 14 sz.
M-am hotarat sa imi schimb singur ambrajul si nu pre stiu cum sa incep? Am auzit mai multe variante :unele sa dau motorul jos altele sa dau cuita, nu stiu cum sa procedez voi ce ma sfatuiti sa fac...ce pasi trebuie sa urmez chiar mi-ar fi de folos niste sfaturi...
Astept prima sambata mai calduroasa ca sa ma apuc de treba pentru ca in timpu saptamani sunt la scoala.
Multumesc! Astept parerile voastre!

Răspuns Câştigător
| paulthegame a răspuns:

Uite te si vei sti sunt destule videoclipuri pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=LKfT9-kiovE

2 răspunsuri:
| HOcataRATIU a răspuns:

Salut nu vreau sa fac pe mecanicul dar in primul rand trebuie sa ai un acoperis deasupra locului unde vrei sa o desfaci, apoi trusa de scule ( nu doar o cheie de 10 si o surubelnita), daca spui ca nu prea sti cum sa incepi vizioneaza pe youtube schimbare kit de ambreaj si fa o sesizare daca esti in stare sa o schimbi de unul singur sau nu, mai multe nu prea stiu ce sa-ti spun sfatul meu e sa mergi la un mecanic, te intelegi cu el, cumperi tu kitul de ambreaj si el doar sa til puna sus iesi mult mai bine decat sa stai tot aplecat sub motor, ii drept necesita putin buget

| ionuttufa explică:

Multumesc pentru raspuns!
Cunostinte de mecanica am dispun si de sculele necesare, am si un garaj destul de spatios pentru acesta operatiune ....eu nu stiu spre ce sa optez sa dau cutia de viteze sau motorul jos pentru aceasta operatiune. Cutia nu are fereastra de vizita...