| Frank51 a întrebat:

Sfaturi pentru proba teoretica si practica pentru obtinerea permisului? Am avut 9 sedinte, adica aproximativ 18 ore de condus. Instructorul mi-a spus ca mai fac 2 sedinte, dupa care pot sa dau sala, este corect? Mi-a mai spus ca o sa dau sala candva in intervalul 5-16 Octombrie.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Da este corect sa dai sala, celelalte ore ramase le vei face mai aproape de traseu, asa se obisnuieste, daca le-ai face pe toate inainte de sala, pana ai ajunge la proba practica, ti-ai iesi din mana si ai face greseli.
Sfaturi pentru proba teoretica, sa faci cat mai multe chestionare pe e-drpciv sunt identice cu cele de la sala.
Cand ajungi sa dai sala, daca nu esti sigur asupra unei intrebari las-o la sfarsit.
La proba practica cel mai bun sfat pe care il poti primi e sa tragi cat mai mult de timp.
Daca tragi de timp ai numai de castigat, vei merge cu viteza redusa, vei avea timp sa te asiguri, sa vezi toate semafoarele, toate indicatoarele, si respectiv vei fi examinat pe o zona mai mica, deci ai doar de castigat.

1 răspuns:
| BJK1903 a răspuns:

Eu stiu ca trebuie sa faci minim 30 de sedinte, acum nu stiu din ce judet esti tu. Dupa ce termini orele de condus dureaza o saptamana-doua ca sa primesti dosarul de la scoala de soferi si dupa te poti du-te sa dai examenul auto(sala). Numai bine si sa ei sala si traseul din prima happy