| mgtow a întrebat:

Soferii de autobuz din Bucuresti castiga 1000€ lunar asa am auzit de la colegii mei, in momentul de fata in capitala mai angajeaza soferi pe autobuz? Am vazut ca au scoala de soferi si asta inseamna ca ar avea nevoie. cum sta treaba?

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Informatiile tale sunt exacte, dar sa nu te astepti sa iei asemenea bani inca de la inceput. Oricum, nimeni nu te va angaja pe autobuz pana cand nu vei avea multi ani de experienta ca sofer profesionist, pe alte masini. Asadar, fa repede scoala de soferi, preferabil la ei.

| mgtow explică (pentru neutrino):

Lucrez pe autobuz in momentul de fata, inainte am fost pe tir https://www.youtube.com/watch?v=q0rArzOzTbk

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Si de ce nu mai esti pe tir?

| untu a răspuns:

De ce ne mai intrebi aici? Du-te la autogari sau la Oficiul de Forte de Munca si intreaba-le acolo! Acolo sint posturi vacante de munca!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

In Bucuresti e jungla, eu mi-as taia venele daca as conduce autobuzu prin Bucuresti.

| mgtow explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Stiu sa fac fata in cele mai grele situatii, am mers in Sicilia (Italia) unde sant drumuri care mergi la milimetru cu tirul si m-am descurcat, capitala e o nimica toata pentru mine

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru mgtow):

Aici nu e vorba ca n-ai loc sa mergi cu autobuzul ca slava domnului ai 2-3 benzi pe majoritatea bulevardelor si strazilor. Problema o reprezinta traficul bucurestean si agresivitatea soferilor de aici. Tu pleci de la premisa gresita ca in Bucuresti se respecta regulile de circulatie ori la noi banda nu are nicio valoare, culoarea rosie e orientativa iar linia de tranvai e considerata bulevard. Pe langa asta, orasul este extrem de aglomerat, toata lumea iti taie fata (unii ies de pe stradute in bulevard la modul kamikaze) si mai sunt si n-spe mii de lucrari. Si ca si cum nu ar fi suficient, mai trebuie sa faci si slalom printre gropi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am auzit. Iar ce a circulat prin presa stiu ca sunt aberatii. La metrou mai credeam totusi.
Probabil ca nu sar de 2000 lei net. Restul sunt diverse „sporuri" acumulate in timp, unul nu chiar scurt.

Întrebări similare