Testul cu unghia. daca intra unghia in zgarietura (se simte cand treci cu unghia peste ea) nu o repari cu un creion. orice zgarietura in care nu intra unghia o poti repara cu orice polish ce gasesti pe piata. eu am o crema polish am dat vreo 23 de lei si o am de 4 ani si inca merge. decat porcariile de creioane magice, asta stiu ca merge sigur.
in concluzie: fa testul cu unghia. daca nu se simte la unghie du-te la un magazin de accesorii auto si ia-ti o crema de polish, decat un creion. daca se simte la unghie numai vopsit mai repara zgarietura aia
Cred ca sant bani pierduti, se face o polishare cu un burete electric si un lichid alb apoi dispare ca sa nu fie revopsita
Zgarieturile in bara de obicei sunt pana in plastic, nu ies nici la polish profesional, cu creioane si ceara de supermarket pierzi timpul.
Daca zgarieturile sunt albicioase atunci probabil sunt in lac si poate rezolvi cu acel creion sau o crema/ceara de polish oarecare. Daca zgarieturile sunt negre singura varianta este revopsirea, cu un pic de chituire in prealabil.
De la teleshopping sau poti comanda pe net.Nu stiu nimic despre calitatea lor, deoarece nu am incercat niciodata unul, dar cred ca sunt bune.