| mironev a întrebat:

Stie cineva in ce consta examenul psihologic pentru obtinere permis cat. B? Ce se face la acest examen? Se poate si sa-l pici?

10 răspunsuri:
| sorin a răspuns:

Nu ai cum sa l pici doar sa fi prea diliu, pai consta in neste teste la calculator care iti testeaza reflexele, dupa care alte teste pe foaie sa identifici forme geometrice, si cam atat parca, nu e greu.Succes!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Incearca sa te odihnesti inainte... Cand am dat eu am desenat liniute si am bifat casute... Este destul de dificil sa-l pici... Trebuie sa fii "retardat".

| hândel a răspuns:

Sa mananci putina paine, un corn cu lapte inainte pentru. a nu avea mari emotii. Sa nu bei sucuri carbogazoase, sa nu bei cola sau pepsi, sa nu bei cafea. Iti da o foaie pe care-ti lasi datele personale, apoi iti da o foaie cu un labirint la care trebuie sa urmezi linia pana la numarul corect, nu mai stiu cate numere sunt dar sunt destule. Iti mai da o foaie cu o serie de casute in care se afla o pereche de numere mari si dedesubt numere mici. Ti se da o foaie cu numere mici, si tu trebuie sa cauti rapid numerele mici in casutele cu numere mici si mari, si sa scrii pe alta foaie numarul mare care se afla deasupra celui mic. Apoi iti ia tensiunea o asistenta, o alta te pune sa citesti un nunar difuz de pe un cartonas, si de pe un panou, cu fiecare ochi sa citesti ce-ti indica ea, adica niste litere. La calculator, vei da o testare de reactie. Trebuie sa te calmezi inainte. Nu te gandi la ce este in jur, te concentrezi numai la test. Iti va da 2 telecomenzi, cate una-n fiecare mana, 2 pedale la piciore. Pe ecran iti apar 4 semne, tu trebuie sa apesi butonul sau pedala corespunzatoare semnului care-ti apare pe ecran. La aparitia unei culori rosii in coltul din dreapta sus, trebuie sa apesi numai butonul de la telecomanda din mana dreapta. Apoi iti ruleaza o serie de cifre intr-un rand orizontal, si trebuie sa apesi butonul telecomenzii din mana stanga la aparitia lui Z si S. Nu actiona fara sa judeci. Eu am fost atent la fiecare miscare, am gandit rapid o solutie si astfel am luat cel mai mare punctaj. Atentie mare, nu actiona in graba, mananca putina paine inainte fara produse care ti-ar creste tensiunea. Succes. La noi n-a picat nimeni.

| hândel a răspuns:

Ptr. a te pregati cu teste pentru. examenul teoretic, uite aici aceleasi teste pe care le vei da la examen:
http://www.drpciv.ro/
Sa deschizi link-ul prin Internet Explorer, te inscrii pe site-ul respectiv la Autentificare, si vei avea acces la testele din care vor selectiona intrebarile pentru. examen. Bafta!;)

| florinel_8849 a răspuns:

Depinde unde te duci si cum deschizi usa traim in RO

| cristi27 a răspuns:

Nu e greu deloc, iti tinem pumnii bafta multa

| bbdotgirl a răspuns:

Pe mine m-au pus sa apas pe un butonas cand pe ecran apareau literele S si Z. Pe foaie n-am facut nimic, au zis doamnele de acolo ca s-au convins ca sunt apta psihologic

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bună.
Testarea constă în orientarea temporo-spaţială a ta şi reacţia ta în diferite momement.
Nu ai de ce să stai încordată, să dormi bine în noaptea premergătoare examinării, evită consumul de alcool şi medicamente cu efect sedativ.
Acest test are rol de a vedea dacă nu ai tulburări psihice (nervozitate accentuată, lipsa de concentrare şi atenţie, etc.).
Mult succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu cred ca e posibil sa il cazi laughing
teste pe calculator. sa vada cum ai reflexele.si niste teste pe foaie.care sunt fff simple.

| cady a răspuns:

Cand am dat eu examenul psihologic, mi-a dat un test similar cu cel de inteligenta, plus ca m-a pus in fata unui joc cu o masina si aveam pedale, iar cand masina semnaliza stanga, eu trebuia sa apas pedala din stanga, cand facea dreapta, apasam dreapta, iar cand frana, apasam ambele pedale... Bafta