| AndyPeScurt a întrebat:

Stiu ca nici nu se compara dar ce miati recomanda Logan nou sau VW CC din 2012
Da passatul costa 15. 000e
Si
Loganul 11. 000e nou!
Eu as alege CCul
DAR VOI?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu sunt de parere ca un sh mai serios e o afacere mai buna, chiar daca te expui unor riscuri (defectiuni neasteptate, km dati inapoi...).
Loganul il cumperi nou, si peste 2 ani e sub un sh strain din 2010.

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

L-as alege pe ala care are costuri de intretinere si impozit/asigurare mai mici.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cred ca isi are loc comparatia. Oricat de patriot as fi, si oricat de buna parere am despre noile dacii, chiar nu cred ca putem compara un logan nou cu un CC vechi de doar 2 ani

| MariusF23 a răspuns:

Gandeste-te ca Passat-ul costa de nou undeva pe la 30-40.000 euro, piesele n-o sa fie la fel de ieftine ca la logan. In plus loganele astea noi sunt super faine si la interior si la exterior, ai optionale destule. Iti recomand Logan 10 ani, ai AC automat (sau clima, cum ii mai ziceti), jante pe 16, plus ca arata mult mai fain decat un logan normal.

| ludlow a răspuns:

Problema e in felul urmator...sa incepem cu CC-ul:
calitati-masina nemteasca, putere destul de buna integrata pe NM, aspect ff placut cum ar zice unii (aspirator de femei).ce sa m-ai, masina care si-ar dori`o orice pustan!
defecte-in primul rand sa ne gandim la piese(nu ca s-ar strica in fiecare zi) dar masina a fost conceputa pentru autostrazile nemtilor...pentru drumurile noastre ar trebui atunci cand iti cumperi CC-ul sa iti iei si 2-3 seturi de amortizoare, bucse, etc (articulatii) 2-3 reparatii de genu asta si deja iti zboara din buzunar 2000-2500 ron.
Loganul.Calitati:
-in primul rand loganul la 11E are garantie si nici nu trebuie sa te gandesti la costuri de reparatie, trebuie sa ai doar bani de carburantwinking
defecte:ar fi bine la bani astia (pentru ca e o suma destul de mare) sa iti iei masina de afara cu injectoare bosh nu ca cele pentru Romania (adica delphy)...it`s your choise! have fun.

| MariusF23 a răspuns (pentru ludlow):

''masina nemteasca" nu mai e o calitate din anii 2000. Iar la faza cu reparatiile poate ai vrut sa zici 2000-2500 euro. Cat despre logan, tin sa-ti atrag atentia ca injectoarele de pe dCi nu mai sunt Delphi de prin 2008-2009. Motoarele pe benzina sunt super fiabile, mai ales cel de 0. 9TCe.

Întrebări similare