| Ioan489 a întrebat:

Vreau sa ma inscriu la o scoala de soferi. Pana a ma inscrie ar trebui sa stiu deja legislatia? Sau pot sa o invat concomitent cu scoala? Ar trebui sa invat toata legislatia? Am downloadat un manual de pe site-ul Drpciv, as putea invata dupa acela nu? Cum imi recomandati?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inveti pe e-drpciv.ro e mai bine acolo.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De aia dai bani si te inscrii la scoala, sa te invete inclusiv legislatie

| GouDidodino a răspuns:

După ce te înscrii faci oricum vreo 2 saptamani de teorie inainte sa te urci in masina

| biancamarry a răspuns:

Nu este obligatoriu sa știi legislația dinaintea începerii școlii, ci o poți parcurge concomitent. Dacă dorești tu in mod deosebit sa înveți din acel manual, categoric o poți face. In opinia mea, e o pierdere de timp. Legislația se poate învăța cu ușurintă făcând multe chestionare de pe drpciv. Exista anumite chestionare contra-cost (5 euro printr-un sms la Orange și au valabilitate 40 de zile dacă îmi amintesc corect) care îți oferă și explicații atunci când greșești. Facand timp de o săptămâna- doua constant aceste chestionare, înveți cu ușurintă și nu vei avea probleme la sala.

| Atim a răspuns:

Cand am facut eu scoala primele 2 saptamani am facut doar legislație. Erau ședințe de o ora si ne preda, explica si scotea la tabla exact ca la scoala.
Poti invata inainte singur dar cu un profesor vei invata mai bine.

Mai sunt scoli mai neserioase care sar peste legislație caz in care trebuie sa înveti singur dar iti recomand sa te interesezi inainte sa te înscrii si sa mergi la o scoala buna.