| nyoentox2002 a întrebat:

Am și eu o intrebare:Cam cât ar costa sa ma duc la un salon sa îmi ia coșurile și alte chestii nasoale pe care le am pe față? Mai pe scurt sa îmi fac fata fresh

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Trebuie sa cauti pe google: pret tratament acnee. Adaugi si localitatea ta. Daca unele nu au preturi, poti sa scrii un email cu toate intrebarile care le ai: cat costa, cat dureaza tratamentul, daca are mai multe tipuri de tratament, etc).

| johnnny123 a răspuns:

In primul rand, depinde ce probleme dermatologice ai. Niciun salon nu face miracole, asa ca nu-ti imagina ca te duci acolo plin de cosuri si iesi Fat-Frumos.

In al doilea rand, preturile pot sa difere enorm de la un salon la altul in functie de multi factori: zona in care se afla, calitatea tratamentelor, etc.

| Iote a răspuns:

Si... completare la raspunsuri: nu e suficienta o singura sedinta.

| nyoentox2002 explică (pentru Iote):

Dacă e același preț pe toate ședințele nu conteazalaughing)

| Mirel4412 a răspuns:

Un tratament complet de 2-3 luni sau poate si un an ori cateva zile( conteaza de cate ai, nu am de unde sa stiu) poate costa de la minim sa zic 200 lei o sedinta pana la 500-600 lei la un cabinet profesionist. Astea sunt niste preturi pe care le-am vazut din trecere, doar daca vorbesti cu cabinetul iti spun.

| Sophieka a răspuns:

Buna

Din proprii experiente iti spun ca nu iti va face fata fresh. Iti va extrage impuritatile de pe chip (nu pe toate, ca nu va putea in aceeasi zi) iar apoi intr-o saptamana - doua, vei avea iarasi impuritatile, fiindca se fac la loc.

Daca ai grija de alimentatia ta, si vei opta pentru ingrijirea tenului prin diverse "ritualuri", gen sa te speli cu apa si sapun de 3 ori pe zi pe ten, sa folosesti un scrub de curatire a pielii moarte si a impuritatilor din pori si de puncte negre si mai aplici si o masca... Vei vedea ca usor si sigur, pielea ta va deveni minunata.

Va trebuii sa cauti produse naturiste care ti se potrivesc tie. Vei testa si vei vedea cum arata pielea ta dupa fiecare utilizare.