| zanaa a întrebat:

Am unele zile in care nu mananc nimic beau doar suc, si 3 in 1, si ma simt extraordinar,iar pe urma daca incep sa mananc oricat de putin as manca ma doare rau de tot stomacu,ma simt atat de plina incat nici nu mai pot sa merg,si ma simt nasol rau timp de cateva ore, nu mai ma ridic din pat.Credeti ca am inceput de gastrita?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E normal zic eu dupa ce ca nu mananci nimic si bagi chimicalele alea in tine. Eu zic sa le lasi, nu fac nici un bine. Sunt o placere pe moment.

Incearca sa-ti revi, sa mananci, stiu ca e cald si asta e o problema dar nu poti sa stai asa, incepe cu niste paine prajita, o banana si adauga zi de zi. Organismu o sa iti ceara din ce in ce mai mult.

Daca simti ca nu iti revi mergi la un doctor.

Răspuns utilizator avertizat
| Zâmbett a răspuns:

Buna! Incearca incet incet sa reiei cele 3 mese pe zi. Azi un pic, maine un pic si iti vei recapata iar pofta de mancare. Si inca ceva, incearca sa bei suc mai rar ( ma refer la cele cu chimicale, cele naturale le recomand cu placere) deoarece iti va aparea celulita si scapi greu de ea. Succes!

| LeonFTW a răspuns:

Am avut si eu problema asta! Crede-ma!
Cauza este ca bei pe stomacul gol ceea ce nu este recomandat.Sucul contine multe chimicale si cafeaua foarte multa cafeina ceea ce sparg stomacul cand nu se afla pic de mancare in el.Iti recomand strongly sa nu mai bei suc/cafea pe stomacul gol.
Funda?