anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ati folosit alcachofa de laon ...este bun?

5 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Nu cred ca l-a incercat nimeni inca. Cel putin nu din Romania.
http://www.retete-bune.net/2011/11/alcachofa-de-laon.html - citeste pe aici si convinge-te. Daca nu e de ajuns, cauta si pareri ale strainilor, care sigur l-au incercat deja.
In primul rand nu are cum sa fie adevarat pentru ca nu exista "slabesti x grame in y timp". Fiecare organism e diferit fata de altele si reactioneaza altfel la tratamente. Poate cineva poate slabi 10 kg in 2 luni [ e un exemplu] iar alta persoana reuseste asta numai in 6 luni. Deci din start e o aberatie. In plus, gandeste-te ca 10-15 kg cat promit ei nu e deloc putin. Unde crezi ca se duce toata pielea aceea, daca grasimea se reduce? Va sta si va atarna. Nu ca ar fi cazul, ca sunt sigura ca nu functioneaza.
Mai bine du-te la un nutritionist. E mai sigur si macar vei avea rezultate. Sau dieta pe cont propriu si sport.

| 0Andrei1 a răspuns:

Cred ca e o mare prostie. si chiar daca ar fi cum zic ei nu as bea ceva care sa ma faca sa slabesc asa mult intr-un timp asa scurt

| SpaNu88 a răspuns:

De sport ai auzit?

| Anda0001 a răspuns (pentru SpaNu88):

Te-am intrebat de sport? desteapt-o

| Clax a răspuns:

Eu il recomand deoarece consider ca este eficient, acum depinde... nu poate fi la fel de eficient la toate persoanele. L-am comandat de pe www.slabescu.ro/comanda-alcachofa-de-laon-originala/‎ si am primit si ceaiul alcachofa cadou fara sa platesc in plus.

Întrebări similare