|

Bună. Am 16 ani si as vrea sa intru in modeling, am vorbit deja si am stabilit o intalnire cu un agent și vreau sa stiu înainte dacă am capacitate de a fi acceptat, ma intereseaza ce se cere, ce urmăresc ei, cam ce ar trebui să ai. Eu ma consider un tip basic si poate de aceea nu am atâta încredere, adică am o tunsoare normală, ceva de tip fade cu părul mediu in partea de sus, nu lung si creț cum am văzut la multe modele adolescentine din ziua de azi. Țin să menționez că am 1.88m înălțime, un corp bine facut, nici slab, nici gras, umeri lați, piept destul de mare, niciodată nu am avut un 6pack însă am abdomenul destul de plat, ochi căprui spre verde, trăsături destul de frumoase din cate mi-au spus multe persoane care m-au si îndrumat spre a urma calea aceasta. Însă as vrea sa stiu si părerea cuiva mai in măsură, poate cineva care lucrează sau a lucrat în domeniu. Multumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru un contract de modeling, intai trebuie acordul scris si autentificat ai ambilor parinti sau a tutorelui desemnat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru selectia unui model, agentii se uita dupa cineva deosebit la infatisare, care este carismatic si care pare natural in miscari, pe langa criteriile de selectie, care sunt eliminatorii: minim 16 ani, peste 1.82m etc.
Uite aici mai multe detalii:
https://mra.ro/models/become-a-model

Atentie! Pentru o inscriere la o asemenea agentie se plateste cateva 2-3 mii de lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fără o poză nu putem aprecia. Să fii atentă la agent, să nu fie de altă natură.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu ai 18 ani trebuie acordul si prezenta parintilor

ATENTIE... NU TREBUIE SA PLATESTI NIMIC

am vazut la tembelizor treaba asta, cu interviu luat unor agentii de modele reale, care daca te recruteaza ca model, se numeste ca au de gand sa scoata bani de pe urma ta, asa ca pentru inceput or sa bage ei ceva bani in tine si sa te promoveze

deci, daca iti cere sa platesti, E TEAPA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează