|

Buna! Am o întrebare in legătura cu creșterea genelor! Uleiul de măsline este bun pentru creșterea si pe ce vreau eu sa punctez este pentru îmbogățirea lor mai mult? Stiu ca uleiul de ricin este cel recomandat, dar având in vedere situația din țara noastra, am la dispoziție doar uleiul de măsline. Este bun? Ajuta? As vrea sa-mi spuneti din propria experiența, m-ar ajuta mai mult? Si cam cum trebuie sa procedez pentru a avea rezultate bune acest tratamen? In fiecare seara inainte de culcare? Multumesc anticipat!

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Uleiul de ricin este foarte bunhappy dar hai sa îți spun ceva. Dacă îți dai de 5 ori cu el nu îți vor creste, vei fi dezamagita și vei spune ca nu e bun. Trebuie sa îți dai 2-3luni ca sa vezi rezultate foarte bune. Sfatul meu este sa îți dai când iesi de la dus pentru ca ai porii deschiși și pielea sensibilă, atunci intra cum trebuie uleiul in piele. Da ți de 2 ori pe zi câteva lunihappy evita sa îți mai pui gene false pentru ca le distrugi pe cele naturale. Și evita și tușul de ochi, câteodată când se usucă se da foarte greu jos și îți mai cade un firicel din genehappy dacă ești fata știi la ce ma refer

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Firele de par cresc mai puternic daca periodic sunt tunse, chiar la nivelul radacinii (vezi barba barbatilor).
Daca tai firele din gene partial, la nivelul pielii, atunci acele fire se vor intari natural si vor creste mai puternici, mai lungi.

| a răspuns:

Genele, ca si sprancenele si parul cresc hormonal.
Nici un ulei de pe fata pamantului, nu va genera noi radacini de fire de par.
Uleiul de masline, cocos, argan, ricin si alte uleiuri sunt bune DOAR pentru INTARIREA firului de par existent, dar nu pot genera fire noi de par, sprancene sau gene.
Uleiul de maline oricum nu este bun sa-l pui pe gene, ca-ti va afecta ochii, fiind in imediata apropiere a membranei ochiului, atat de sensibila.
Ce ajuta cu adevarat, sunt "hranirea" si producerea de hormoni sanatosi, prin hrana pe care o mancam zilnic, cu multe, foarte multe vitamine si mineale, mancand fructe si legume proaspete si evident, carne.

| a răspuns (pentru Annastassia):

Pardon? Vorbiți in cunoștință de cauza sau de pe dealuri?
Ati folosit macar vreun ulei din toate cele enumerate?
Folosesc ulei de ricin de ceva vreme, si da, este o diferență imensa intre genele pe care le aveam înainte si cele pe care le am acum. Folosesc de aprox. jumătate de an, nu doar pe gene ci si pe par, si diferența este mai mult decat vizibila. Uleiul de ricin este chiar recomandat si renumit pentru creșterea firelor de par, pentru regenerare, întărire si par mai bogat. Deci daca la dvs n a dat rezultate sau n a funcționat sau nici măcar nu l ați folosit, nu induceți pe alții in eroare prin lipsa dvs de informații.
Pa pa!

| a răspuns (pentru Nothinghere67):

Da, am folosit absolut toate uleiurile mentionate si vorbesc in cunsotinta de cauza ( nu am 16 ani ca tine, ci peste 50 cu o experinta vasta in medicina naturista).
Este dovedit ca uleiul de ricin intareste firul de par, dar nu are cum sa stimulze cresterea firelor de par, care se produce de altfel hormonal.
Ia de citeste putin despre asta:
https://www.clinicana.com/......C8%99tere/
Ceea ce ai experimentat tu este o pura coincidenta cu etapele de crestere ale parului si modificarile hormonale, pe care le-ai pus pe seama ricinului, nu pe seama hormonilor care isi fac treaba.

| a răspuns:

Din ce stiu eu uleiul de măsline nu ajuta la cresterea părului, genelor etc. Intr adevar uleiul de ricin este recomandat