| Ade1Ade1 a întrebat:

Buna,am parul creț și am probleme excesive cu căderea parului. Folosesc ca șampon și balsam gama Syoss iar ca masca Garnier Fructis Cocoa Butter. Pe lângă acestea folosesc și o crema de par creț de la novex și ulei de par Pantene coconut oil. Se încâlcește și sunt nevoită sa-l pieptăn înainte sa ma duc la dus și imi cade cam o mâna de par iar la dus se încâlcește iar și când imi pun balsam in par cade la fel de mult. Ce imi recomandați? Chiar am nevoie de ajutor

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda niste analize hormonale, fiindca parul creste si cade hormonal, sau din cauza vreunei bacterii care se intinde pe scalp.
Daca nu mentionezi matreaza sau mancarimi la nivelul scalpului, atunci pare sa fie un inbalans hormonal, provocat de lipsa anumitor vitamine si minerale din corp.
cat de sanatos mananci?
Mananci zilnic fructe proaspete, carne si legume ori salate de cruditati?
Fiindca lipsa hranei sanatoase poate duce la lipsa acuta a vitaminelor si mineralelor din corp, de unde hormonii se alimenteaza si atunci apar inbalansuri in corp: caderea parului, unghii fragile si subtiri, tenul gras sau foarte uscat, bube pe fata, vergeturi pe corp samd.

| Ade1Ade1 explică (pentru Violleta2022):

Nu am probleme cu mătreața dar din ce spuneti pare a fi vorba de lipsa vitaminelorcrying(