| Gabriela949 a întrebat:

Bună! Șamponul Loncolor silver reflex este și pentru părul decolorat cu tentă portocalie? Pe el scrie pentru păr cu tentă gălbuie, alb sau grizonat.
Help me

2 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Se spune ca violetul e pentru par galben si albastrul e pentru par portocaliu. Deci incearca un sampon albastru. Am auzit ca fanolla ar fi bun dar e si scump. Eu sincer nu am folosit.
Si eu am par cu tente portocalii si am folosit si samponul silver reflex de la loncolor, e bun dar trebuie sa iti dai mult ca sa se vada ceva si sa il tii 5-10 minute in par. Daca pui prea mult sampon o sa iti iasa suvite verzi.
Eu am folosit multe sampoane nuantatoare si cea mai buna solutie mi se pare violetul de gentiana, il gasesti la farmacie, e 3 lei. Pun apa in chiuveta, pun vreo 10 picaturi (in functie de lungimea parului) si bag parul acolo pentru cateva secunde. Iese o culoare asa faina, nicio urma de portocaliu.

Atentie! Indiferent de ce ai folosi (sampon, violet) e aproape imposibil sa iti iasa uniform, mereu vor fi niste suvite mov, gri mai inchis, gri mai deschis, dar nu arata rau, mie imi place.

| Denisa0954 a răspuns:

Il poti folosi, dar nu e garantată nicio schimbare a părului, probabil doar in timp