| MudaHeg a întrebat:

Bună! Aș vrea să îmi iau un fond de ten, dar nu știu exact cum. Pe aici nu am de unde să cumpăr și nu știu ce nuanță îmi trebuie, și, dacă îmi iau de pe internet, îmi e frică că nu cumva să nu fie nuanța tenului meu. Nu am cum s-o aflu, deci nu știu cum să fac, și îmi doresc mult. Ați putea să îmi recomandați voi unul? Nu știu cum, poate mă puteți ajuta, unul pentru toate tenurile, nu știu exact ce fel de ten am. Și, ați putea să-mi spuneți cum să aleg nuanța corectă? Mulțumesc frumos.

2 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Fontul de ten trebuie sa il alegi intr-un magazin. In marea majoritate a magazinelor gasesti testere si poti sa gasesti nuanta potrivita daca o incerci pe ten in zona maxilarului dae in asa fel incat sa aplici nuanta si pe fata dar si putin apare gat. Daca arata unifor si coincide cu anunta tenului tau, atunci e potrivit. Te sfatuiesc ca dupa ce aplici sa iesi la lumina naturala sa te uiti (sa ai o oglinda la tine).

| Annastassia a răspuns:

Fondul de ten se cumpara dupa varsta, tipul de ten si culoarea tenului pe care-l ai.
Fondurile de ten sunt folosite de femeile mature 40+ pentru a acoperii ridurile si pigmentațiile pielii.
Un fond de ten se alege in functie de tipul de piele pe care-l ai, daca-i gras, daca-i uscat, daca est prea ridiat samd.
Bineinteles ca poti sa-l alegi numai in magazin, unde pui alaturi de fata ta, o paleta de culori, incercind sa gasesti culoarea cea mai apropiata tenului tau.