| Alexandra_Berinde_1995 a întrebat:

As vrea sa va intreb cum as putea sa slabesc sad Am incercat tot felul de diete si medicamente dar nu merg.Acuma m-am apucat de sport. Astept sa vad daca vor fi rezultate. Problema ii ca nu ma mai simt bine in pielea mea. Va rog dati-mi raspunsunsuri crying!

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Renunta la grasimi si prajeli, incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume, iaurturi, nuci, seminte, alune, migdale.
Dimineata mananca o masa bogata, cereale/ fructe/ suc natural, la pranz mananca ceva usor cum ar fi piept de pui la gratar cu un piure si o salata, seara tot asa ceva cu putine calorii. Intre mese mananca un fruct sau batoane fitness.

Cat mai mult sport iti sugerez, daca renunti la prea multe prajeli si chestii care iti dauneaza, poti ajunge sa ai un corp frumos ( sa te tii de sport! ).

Nu manca dupa ora 20, decat un fruct/ o leguma!

Bafta!

3 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Dacă eşti cea din poză la profil, eu zic că arăţi foarte bine.

| Christian826 a răspuns:

Stiu ca nu e frumos si daca imi dai voie as itreba ce varsta ai cat cantaresti si cat de inalta esti ca nu pot sa zic asa
dar cea ce trebuie sa faci e sa faci sport cat mai mult sa mananci cat mai putin insa mai multe ori pe zi ca daca intr-o zi ai mancat de trei ori sa spunem o farfurie de supa si cartofi cu ceva carne asta ai mancat de trei ori
dar trebuie sa faci asta insa cu portii mai mici si nu trei ori ci de cinci sase ori sa manaci pe zi si daca manaci ceva fruct si legume e bine pe zi o mere sau ceva si nu trebuie sa faci nu stiu ce dieta ca numai fructe si nu stiu ce manaci toata ziua si mori de foame

| Alexandra_Berinde_1995 explică:

Am 18 ani.1, 65 inaltime si 69 kg sad