Buna,nu nu stiu nimic de acest ulei, dar iti pot recomanda altceva. Pune intr-un bol niste bicarbonat de sodiu amestecat cu putina apa astfel incat sa faci o pasta.Te dai pe fata si o lasi sa se usuce, apoi te speli.Sau poti folosi miere pur si simplu, ajuta foarte mult. Sau daca esti o utilizatoare de produse AVON iti recomand sa folosesti nu stiu exact cum se numeste, este un flacon albastru sau verde ti-l recomand pe cel albastru, e pentru cosuri gasesti acolo, eu l-am folosit si e bun. Te poti spala pe fata cu ceai de musetel si nu folosi machiaj in exces (nu stiu daca esti fata sau baiat ). Bafta!
Nu vezi cât de dulce am pus întrebarea? Normal că sunt fată. dar nu mă prea machiez.
E bun, dar nu face minuni. Mie imi aparusera intr-o perioada multe, am folosit ulei de arbore de ceai in combinatie cu gelul Eritroacnol si am scapat cam in 2 luni, nu definitiv, imi mai apare unul, doua din cand in cand. Mi-au ramas cateva semne, nu foarte vizibile, insa. E bun, dar nu te astepta sa faca minuni in cateva zile.