| KanuruChan a întrebat:

Ce părere aveți de uleiul de arbore de ceai? Este bun pentru coșulețe și semnele lăsate de acestea? Cum se aplică?

3 răspunsuri:
| FOTOmodel99 a răspuns:

Buna,nu nu stiu nimic de acest ulei, dar iti pot recomanda altceva. Pune intr-un bol niste bicarbonat de sodiu amestecat cu putina apa astfel incat sa faci o pasta.Te dai pe fata si o lasi sa se usuce, apoi te speli.Sau poti folosi miere pur si simplu, ajuta foarte mult. Sau daca esti o utilizatoare de produse AVON iti recomand sa folosesti nu stiu exact cum se numeste, este un flacon albastru sau verde ti-l recomand pe cel albastru, e pentru cosuri gasesti acolo, eu l-am folosit si e bun. Te poti spala pe fata cu ceai de musetel si nu folosi machiaj in exces (nu stiu daca esti fata sau baiat laughing ). Bafta!

| KanuruChan explică (pentru FOTOmodel99):

Nu vezi cât de dulce am pus întrebarea?laughing Normal că sunt fată. dar nu mă prea machiez.

| Lola203 a răspuns:

E bun, dar nu face minuni. Mie imi aparusera intr-o perioada multe, am folosit ulei de arbore de ceai in combinatie cu gelul Eritroacnol si am scapat cam in 2 luni, nu definitiv, imi mai apare unul, doua din cand in cand. Mi-au ramas cateva semne, nu foarte vizibile, insa. E bun, dar nu te astepta sa faca minuni in cateva zile.