|

Buna, de curand mi-am aplicat unghii cu gel (1 saptamana jumatate), iar la una dintre unghii gelul s-a umflat putin (inspre baza unghiei sa zic asa). Intrebarea este: Pot da cu lac normal de unghii peste ea pentru a "sigila" putin zona? Multumesc

3 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Eu iti sugerezi sa nu faci asta pentru ca acolo unde e "umflat" e posibil sa fi intrat deja aer/apa etc, prin urmare va deveni un loc prielnic pentru o ciuperca/infectie. Iti sugerez sa te adresezi cat mai curand tehnicienei pentru a vedea ce se intampla si eventual sa dezlipesti de tot gelul pana atunci pentru a evita infectarea unghiei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andry01):

Răspunsul este foarte util. Ea nu a specificat dacă "lucrarea" a făcuto în regim propriu (acasă cu prietenele) sau la un salon specializat. Daca a fost la salon, e musai sa mearga acolo si sa rezolve problema. Dupa parerea mea este cel mai bun raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Mergi la persoana care ti le-a pus și vezi ce poți rezolva (presupun că îți pilește gelul și îl aplică iarăși). Cum spun și celelalte persoane: poți să faci o infecție urâtă rău, deci mergi de urgență undeva!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează