|

Buna! Eu am vârfurile decolorate si mi as dori ca pe perioada verii sa mi le fac colorate. Ce produse îmi recomandati sa folosesc (spuma, vopsea semi, etc) si cat tin pe par? Tin sa mentionez ca eu nu am vârfurile chiar un blond foarte deschis. Ofer funda

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Albastru de metilen. Tine câteva spălări și nu are efecte negative asupra parului. Sau dacă nu, căutat in marketuri creta colorata de pari sau spray de par colorat dar acelea nu țin. Sper ca ți am fost de ajutor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Poti folosi Violet de gentiana pentru mov sau roz, albastru de metil pentru verde sau albastru, roz de castillo pentru roz. Acestea se iau dupa 3-4 spalari.
Vopseaua semi nu stiu cat tine, dar ma gandesc ca mai mult decat cele mentionate mai sus si ai o varietate mai mare de culori.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu vrei vopsea poti folosi:
Violet de gentiana-iese mov
Castellani-iese roz
Albastru de metil-iese albastru sau verde
Depinde cum le aplici, daca nu diluezi solutiile acestea cu apa pot tine destul de mult timp.
Toate au cam acelasi pret-in jur de 3-5 lei.
Dar daca vrei altceva mai profesional poti folosi nuantator, eu folosesc Loncolor Trendy si sunt multumita, pretul a doua plicuri este de 9 lei si tin o perioada indelungata si gasesti o gama destul de mare de culori.Acum.alegerea e a ta. Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează