| sweet_girl_carmen a întrebat:

eu sunt din bucuresti, tocmai am intrat la liceu si vreau sa merg la sala.am intrebat pe toata lumea, am vb cu toata lumea dar nu am gasit pe nimeni care sa vrea sa mearga. voi ce ziceti, e ok sa mergi si singura?

Răspuns Câştigător
| CarmenR a răspuns:

E de înţeles că ţi-ar plăcea să ai pe cineva cu care să mergi, dar asta nu ar trebui să fie principalul factor care să te împiedice. Mergi pentru tine! Mergi acolo ca să ai grijă de corpul tău şi prin urmare fie că mergi cu cineva, fie nu, tot ar trebui să te simţi bine. Pe lângă exerciţiile fizice, faptul că mergi singură te poate ajuta şi să socialiazezi. Cine ştie ce tip mişto ar putea să îţi iasă în cale? Plus de asta poţi alege aerobic în loc de fitness şi în cazul acesta vei putea să socializezi mult mai uşor cu fetele de acolo. Nu trebuie să fii timidă sau să îţi fie ruşine. Chiar nu ai de ce. Îţi recomand să mergi la Wellness Show în perioada 23-26 septembrie. Mai multe detalii citeşti pe http://www.karena.ro/frumusete/body/wellness_show_se_misca_bine_de_tot!

4 răspunsuri:
| Jadis a răspuns:

Nu e nici o problema sa mergi singura. Nu trebuie sa mergi neaparat pe cineva. Poate pe parcurs vei gasi pe cineva care ar dori sa mearga cu tine. Acum faza asta nu trebuie sa te impiedice sa mergi la sala. Vei mai intalni niste fete la sala cu care te vei imprietenii si ve-ti merge impreuna happy

| anss23 a răspuns:

E foarte bine si singura, dar nu trebuie sa mergi neaparat la sala mai bine practica un sport.winking

| TąNyą a răspuns:

Bine tongue nu eşti nici prima şi nici ultima fată care merge singură.

FantaSZy.

| sweetale12 a răspuns:

Da de nu? happy eu zic ca e ok.